בקשר לאשכים..

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בקשר לאשכים..
    כפיר
    09/07/2007

שלום דוקטור אני בן 19 כאשר נולדתי היה לי שבר באשך הימיני לאחר ניתוח שהיה מוצלח המצב הוא גם כיום שאשך שמאל שלי נורמלית ואשך ימין הוא נורא קטן חמישית מגודל האשך השמאלי עכשיו האשך הימיני הזה כל הזמן למעלה ,ובזמן האחרון אני חש מין לחץ בצד הימני של אשך הימיני אומנם זה לא כואב מאוד אבל יש תתחושה שזה קצת לחץ כמו מתיחת שריר רק יותר עדין מה נראה לך המצב שלי האם זה משהו שעלול להיות מזיק לאשך ולתפקודו? כי אני נורא פוחד ללכת לניתוח אם אני אצטרף לפי מה שאני מתאר פה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לאשכים..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לאשכים..

ד''ר נחום זילבר
    10/07/2007

אשך ימין שגודלו כ 20% מגודל אשך שמאל כדבריך, הוא בד"כ אשך שהתנוון ואינו מתפקד. בשלב ראשון יש לבצע אולטראסאונד אשכים וייתכן, שלאחר מכן תצטרך לעבור ניתוח כריתת אשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי האשך שהתנוון..

כפיר
    20/07/2007

ואם אני לא יוציא תאשך שהתנוון ואינו פעיל האם זה עלול להזיק ?
    מכיוון שאני פוחד מניתוחים ובעיקר מאיזור כל כך רגיש בגוף..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי האשך שהתנוון..

כפיר
    20/07/2007

ואם אני לא יוציא תאשך שהתנוון ואינו פעיל האם זה עלול להזיק ?
    מכיוון שאני פוחד מניתוחים ובעיקר מאיזור כל כך רגיש בגוף..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשך מנוון

ד''ר נחום זילבר
    22/07/2007

אשך מנוון בד"כ רצוי לכרות אותו ולהרחיקו מהגוף. השכיחות להופעת ממאירות באשך מנוון גבוהה מאשר באשך רגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו