בעבר קיבלתי טיפול בזריקות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעבר קיבלתי טיפול בזריקות
    שימשי
    27/10/2008

לד"ר נחום זילבר שלום רב אני סובל מיתר לחץ דם עם פגיעה רב מערתית { לאחר הרעלת עופרת } היום אני סובל גם מתעוקת חזה ועיבוי שריר לב . בעבר קיבלתי טיפול בהזרקה לתוך הפין . וזה היה בסדר . אני עברתי מספר צנתורים ובמהלך הצינתור בשנת 2004 עברתי אירוע מוחי מאז לא הזרקתי לתוך הפין ולא קיימתי יחסי מין . לאחרונה נתגלה סרטן הערמונית . זה ביעס עוד יותר אבל ב"ה קיבלתי טיפול בזריקת וכדורים קזודקס+ זלודקס . לפני 3 חודשים הוסק הטיפול והפיאסאי שלי 00.01 . ללא טיפול לשאלתי האם אני יכל לחזור לקבל טיפול בהזרקה לתוך הפין . ? האם אפשר לקבל טיפול בויאגרה שזה טוב בהורדת לחץ דם . ? האם מסוכן לקיים יחסי מין עם בעיות לב ? האם להמתין עד אחרי צנתור עם הכנסת תותב רפואי סייפר בסוף נובמבר ? אשמח לתשובתך ותודה מראש בברכה שימשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקות לפין

ד''ר נחום זילבר
    28/10/2008

אם בעבר קבלת זריקות לפין והסתדרת עם זה היטב אתה יכול להמשיך בכך לאחר בדיקה והנחית האורולוג המומחה בכך גם אם ישנה מחלת לב וגם אם אתה סובל מסרטן הערמונית.
    התשובה לשאלתך הראשונה-אתה יכול להזריק הזרקות פיניליות לפני המדע המיני. לידיעתך ישנם מטופלים שזמן קצר לאחר ציתור או אף ניתוח לב מתחילים לקיים יחסי מין בעזרת זריקות פיניליות.
    ויאגרה אינו מיועד להורדת לחץ דם.
    בהצלחה בצינתור הלב הקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו