אשכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אשכים
    מ
    27/10/2008

שלום רב ד'ר. אתמול התחלתי להרגיש כאבים באים וחולפים באשך שמאל ותחושת כאב בבטן למטה יותר. היום אני עדיין מרגיש כאב עמום בבטן ובאשכים לא משהו מיוחד אבל די מודאג. אבל אני חושב שאולי אחת הסיבות לכך היא הדרך בה אני מאונן . אולי לא ניתקלת בכך אבל אני שם רגל על רגל כך שזה מוחץ את שק הביצים ואחת הביצים עולה יותר למעלה והשניה יותר למטה וזה גורם לי להרגשה הרגילה שמרגישים כשמאוננים עם היד אגב אני גם נוגע בפין הרבה כשאני מאונן . ללפעמים הייתי מרגיש כאבים שהיו חולפים ואני מאונן כך מס' שנים. אני לא שם לב שמשהו יתנפח לי באשכים ואני ממשש אותם ולא רואה שום דבר מיוחד חוץ ממשהו קצת מוזר שבכלל לא נמצא באשך אלא מין עיגול קטן שגם נמצא בשק האשכים שלי שלא קשור לאשכים. מה אתה ממליץ לי לעשות? לאיזה רופא לפנות והאם כדי ללכת לרופא המשפחה בהקדם? זה אולי קשור לצורה בה אני מאונן? אני מקווה שהצלחת להבין. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מארק

ד''ר נחום זילבר
    28/10/2008

בד"כ כשמאוננים נוגעים בפין. פנה לרופא המשפחה שיתיחס לבעיה שמעל האשכים.
    במידת הצורך הוא יבצע US אשכים ויפנה אותך לאורולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו