מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דם מאיבר המיןמאיר30/10/2008
שלום דוקטור, יש לי בעיה שקרתה פעם ראשונה לפני בערך 4 שנים, ועכשיו קרתה לי שוב. כנראה שבזמן שהפעלתי איזה שהוא לחץ על איבר המין ,הן אם זה בקיום יחסי מין או הן אם ע"י אוננות ,לפי מה שהבנתי מהאורולוג אז ,כאשר מופעל הרבה לחץ על נימי הדם ואם יש לי נימים שהם קצת יותר עדינים מהממוצע ,יכול להקרע נים כזה באיבר המין בזמן תנועה חדה ואגרסיבית בסקס ,ואז תיתכן תופעה של דם שיוצא דרך איבר המין. חשוב לציין שעברתי אז בדיקה של צילום עם צינורית דקה שהוחדרה לתוך איבר המין ולא מצאו שום דבר חריג. הבעיה היא , שאני לא מבין. אם נקרע איזה שהוא כלי דם כזה, מדוע גם אחרי 3 שבועות עדיין יש לי טיפות דם מידי פעם ולא באופן רציף? לפעמים אני פולט זרע בלי שום בעיה כאשר אני מקיים יחסים, ולפעמים קצת לפני הפליטה או קצת אחרי יש לי דם. לפעמים סתם באמצע היום יש לי דם בתחתון. יכול להיות שאני פשוט צריך לתת למקום להתרפא ולשחזר את עצמו עד למצב בריא לחלוטין ואם אני ממשיך כל יום או לאונן או לקיים יחסי מין אז אותו כלי דם נקרע שוב ושוב כי הוא לא חזק מספיק? כי אני חושב שלפני 4 שנים זה התרפא רק אחרי שעשיתי הפסקה של כמה ימים ,אבל אני לא בטוח. יש טעם ללכת שוב לרופא או לעבור שוב את אותה בדיקה כל כך לא נעימה שעברתי עם הצילום שמחדירים את אותה צינורית לאיבר המין? אודה לך מאוד על חוות דעתך. מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטוריה המטוספרמיה
ד''ר נחום זילבר05/11/2008תלונה של דם בתחתונים או דם בזרע במגע מיני היא לא דבר של מה בכך.
יש לבצע US טרנס רקטלי וציסוטוסקופיה כדי לשלול ממצאים במערכת שתן תחתונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)