איבוד זקפה עם קונדום ובעת החדירה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• איבוד זקפה עם קונדום ובעת החדירה
    אלון
    31/10/2008

שלום דר אני בן 27 אובחנתי בוריקולציה בינונית בעבר ויש לי מספר שאלות: 1. לאחרונה הופיע לי גוש באיבר מתחת לכיפה לא ליד הביצים(אם אני ממשש הוא אינו קשה וכאשר אין זקפה הוא אינו קיים זה נראה שזה וריד או משהו חסום. היה לי את זה פעם במיקום אחר והאורולוג אמר לי שזה חסימה וזה עובר לבד עם הזמן..... 2. כאשר אני מקיים יחסים אני מאבד את הזקפה תוך כדי לבישת קונדום או בעת החדירה... זה מצב שמאוד מציק לי כל סוג של לחץ על האיבר הוא נופל ואחכ מתקשה שוב... מה ניתן לעשות? אני קצת חושש משימוש בויאגרה או משהו כזה כי באופן כללי כאשר אני מתגבר על עניין הקונדום והחדירה אני נהנה מהסקס ואין לי בעיות. 3. האם אתה מכיר את נטוראון? האם זה יכול לעזור במצב הזה והאם הוא בטוח? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלון

ד''ר נחום זילבר
    05/11/2008

אצל הרבה צעירים בזמן מגע מיני כדי מלבישים את הקונדום ישנה נפילת זיקפה. תוך כדי המשך המגע הזיקפה חוזרת וכפי שאתה אומר- אתה נהנה מסקס.
    אין צורך בתוספים.
    לגבי ה"גוש" יתכן ומדובר בנוקשות בתוך וריד סתום- לא להתרגש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו