מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם ניתן לקחת יותר מכדור סיאליס אחדאינדיגו01/11/2008
לכבוד אירוע מיחוד? לדר' שלום אני בן 52, בריא בדרך כלל. מזה כ-5 שנים נעזר בויאגרה 50 מ"ג, ולאחרונה עברתי לסיאליס 20 מ"ג בשל ההשפעה היותר ארוכת טווח. יש לי חיי מין מאוד טובים עם בת הזוג הקבועה שלי, לפעמים גם מקיימים יחסים ללא כדור והכל בסדר. אנחנו משתתפים מדי פעם במין עם זוג נוסף. באירוע כזה בדרך כלל קשה לי להגיע לזיקפה או לשמור עליה עם האישה הנוספת. לעומת זה במהלך אותו האירוע אני מקיים יחסים גם עם בת הזוג שלי, ואז אין לי בעייה בכלל עם הזיקפה. ברור לי שכל הבעייה נוצרת בגלל התרגשות יתר וחרדת ביצוע. מאחר שאלו התופעות שבדיוק היו קיימות לעיתים עם בת הזוג שלי לפני שהתחלתי לקחת כדורים, לי נראה ש"חיזוק נוסף" יכול לעזור לי בנושא האם ניתן לקחת באותם אירועים 2 כדורי סיאליס של 20 מ"ג? האם זה עשוי לעזור? הערה: מדובר בפעם בחודש-חודשיים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינדיגו
ד''ר נחום זילבר05/11/2008הקושי להגיע לזיקפה עם האישה הנוספת כאשר באותו זמן עם הבת הזוג שלך אתה מצליח, מקורו בבעיה פסיכולוגית ולא פיסיולוגית כפי שאתה כתבת בצורה נכונה.
אין טעם ואין צורך וגם זה בניגוד למדיניות חברת התרופות לקחת מינון יותר מ- 20 מ"ג כי זה לא ישנה ולא ישפר במאומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)