בעיית זיקפה בחדירה בלבד

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיית זיקפה בחדירה בלבד
    סול
    01/11/2008

שלום ד"ר אני בן 55 ולאחרונה אני מיתקשה להחזיק בזיקפה בעת חדירה אישתי טוענת שיש לי בעייה כלשהיא למרות שבעת אוננות הזיקפה מחזיקה יפה מאד עד לגמירה אפילו פעמיים או שלוש ביום אני חושב שקיימת כאן בעייה פסיכולוגית של חוסר סבלנות וחוסר חשק מיני של האישה שנמשך אצלה זמן רב עוד בטרם כרתו לה את הרחם לפני מספר שנים עקב דימומים . אנו מקיימים יחסים לעיתים רחוקות מאד ורק ביוזמתה כי כאשר אני יוזם אני נתקל בסרוב כי "ממילא לא יעמוד לך" קובעת בזעם האישה והחשק למגע איתה נעלם ציק צק אני מעדיף להיתבודד ולאונן אברי מעולם לא מסרב ומשתף פעולה ברצון. מה עושים? מחוץ ליחסי המין היחסים ביני לבין אישתי טובים ואנו מעריכים זה את זו וההפך . חוסר המגע המיני בכל זאת גורם לריחוק כלשהוא.אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זיקפה בחדירה בלבד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערה נוספת

סול
    01/11/2008

שכחתי לציין שאני נוטל מזה חודשיים תרופות נגד כולסטרול אך הבעייה הייתה קיימת עוד לפני כן כמו כן אני נוטל תרופה נגד אלרגיה מידי יום או יומיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סול

ד''ר נחום זילבר
    05/11/2008

אחזקת זיקפה בעת חדירה, היא בעייה מוכירת וידועה (אין קשר בין זיקפה בחדירה ובין זיקפה באוננות).
    יש נשים שבגיל זה- עקב ריפיון הזיקפה של הגבר בשלבים הקריטיים של המגע - מרגישות כאב ואי נוחות בבטן תחתונה לאחר סיום האקט המיני שאינו מושלם. הן מתחילות להתרחק ואינן מעוניינות ביחסי מין.
    שיפור הזיקפה ומניעת נפילת הפין תוך כדי חדירה ישנו בברור את מערכת חיי המין במשפחתכם בהצלחה מרובה. עיין בתשובתי לאבי מ- 24.10.2008. למד מתשובה זו לגבי מצבים הקשורים למצבך.
    לגבי ההערה השנייה- זה לא קשור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא פרט

סול
    07/11/2008

דר נכבד לא הבנתי מתוך התשובה לאבי מה עליי לעשות אנא פרט בתודה סול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סול

ד''ר נחום זילבר
    14/11/2008

התובנה מתוך תשובתי הקודמת ומקריאת המאמר שהמלצתי לך היא שעליך לעבור בדיקה ולקבל טיפול שכדי שהמערכת אצלך תתפקד היטב ואישתך לא "תכעס". אני מקווה שתשובותי מובנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו