מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיית זיקפה בחדירה בלבדסול01/11/2008
שלום ד"ר אני בן 55 ולאחרונה אני מיתקשה להחזיק בזיקפה בעת חדירה אישתי טוענת שיש לי בעייה כלשהיא למרות שבעת אוננות הזיקפה מחזיקה יפה מאד עד לגמירה אפילו פעמיים או שלוש ביום אני חושב שקיימת כאן בעייה פסיכולוגית של חוסר סבלנות וחוסר חשק מיני של האישה שנמשך אצלה זמן רב עוד בטרם כרתו לה את הרחם לפני מספר שנים עקב דימומים . אנו מקיימים יחסים לעיתים רחוקות מאד ורק ביוזמתה כי כאשר אני יוזם אני נתקל בסרוב כי "ממילא לא יעמוד לך" קובעת בזעם האישה והחשק למגע איתה נעלם ציק צק אני מעדיף להיתבודד ולאונן אברי מעולם לא מסרב ומשתף פעולה ברצון. מה עושים? מחוץ ליחסי המין היחסים ביני לבין אישתי טובים ואנו מעריכים זה את זו וההפך . חוסר המגע המיני בכל זאת גורם לריחוק כלשהוא.אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה נוספת
סול01/11/2008שכחתי לציין שאני נוטל מזה חודשיים תרופות נגד כולסטרול אך הבעייה הייתה קיימת עוד לפני כן כמו כן אני נוטל תרופה נגד אלרגיה מידי יום או יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסול
ד''ר נחום זילבר05/11/2008אחזקת זיקפה בעת חדירה, היא בעייה מוכירת וידועה (אין קשר בין זיקפה בחדירה ובין זיקפה באוננות).
יש נשים שבגיל זה- עקב ריפיון הזיקפה של הגבר בשלבים הקריטיים של המגע - מרגישות כאב ואי נוחות בבטן תחתונה לאחר סיום האקט המיני שאינו מושלם. הן מתחילות להתרחק ואינן מעוניינות ביחסי מין.
שיפור הזיקפה ומניעת נפילת הפין תוך כדי חדירה ישנו בברור את מערכת חיי המין במשפחתכם בהצלחה מרובה. עיין בתשובתי לאבי מ- 24.10.2008. למד מתשובה זו לגבי מצבים הקשורים למצבך.
לגבי ההערה השנייה- זה לא קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא פרט
סול07/11/2008דר נכבד לא הבנתי מתוך התשובה לאבי מה עליי לעשות אנא פרט בתודה סול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסול
ד''ר נחום זילבר14/11/2008התובנה מתוך תשובתי הקודמת ומקריאת המאמר שהמלצתי לך היא שעליך לעבור בדיקה ולקבל טיפול שכדי שהמערכת אצלך תתפקד היטב ואישתך לא "תכעס". אני מקווה שתשובותי מובנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)