שבר באיבר המין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שבר באיבר המין
    משה
    04/11/2008

שלום ד"ר לפני כמה חודשים העליתי הודעה על חשש מ"שבר" באיבר המין, בעת קיום יחסים עם זיקפה מלאה, שליש חלקו העליון של הפין התקפל כלפי הגוף עם השמעת "קליק", ללא תחושת כאב מיוחדת וללא איבוד זיקפה, פניתי לאורולוג ששלח אותי למיון בו נבדקתי ע"י כירורג ואורולוג שקבעו שהכל תקין. עם זאת, כעת, כארבעה חודשים אחרי, אני מזהה נטייה קלה של הפין בעת זיקפה כלפי הגוף באותו מקום, שלדעתי לא הייתה שם קודם. האם יש צורך ללכת לאורולוג שוב או שיתכן שנותרה צלקת ואצטרך ללמוד להסתדר איתה או שישנה אפשרות שתסתדר מעצמה, הדבר מפריע לי לעיתים כיוון שאני חושש שבגלל הזוית הקלה, בעת קיום יחסים, יש מצב שכל לחץ קל גורם לקיפול שוב... תודה משה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר באיבר המין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משה

ד''ר נחום זילבר
    05/11/2008

כפי הניראה אכן עברת שבר הפין בזמן קיום מגע מיני. יתכן שזה משהו נקודתי בלבד ולא גרם לך לנזק גדול יותר. כפי שאמרת בשלב זה תצטרך להסתדר לבד ולקוות שמגע מיני יהיה סביר ללא כאבים ו"קיפולים" נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו