לדר נחום שלום

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• לדר נחום שלום
    ישראל מ
    06/11/2008

אני בן 25...לפני כשבועיים התחלתי להתאמן בבית..לפני כשבוע תקפו אותי כאבים בביצים שממש מפריעים לי ..הכאבים באו לי בצד שמאל של הגוף וגם הביצה השמאלית..מפשעה ובטן תחתונה קצת..קראתי קצת על מה שרשמתה אין לי בלוטה או משהו כזה..אז אני לא יודע כואב לי הביצה וזה לאט לאט עובר ..אני ניסיתי לראות אם שניי הבביצים שוות ..ושבדקתי את השמאלית הרגשתי שהוורידים ממש נפוחים..כאילו משהו לא בסדר אבל הבעיה היא שלאט לאט זה עובר לי הכאב והיה יותר טוב..אני לא בארץ ואני לא רוצה למהר לבית חולים שלא ינתחו אותי פה..יכול להיות שזה ממאמץ של האימון כי זה קרה לי אחריי אימון ראשון של הוספת משקולות וכאלה ולילה לפניי הייתי עם מישהי אבל לא הגעתי לאורגזמה ככה שהכול ביחד אני לא יודע מה לחשוב ..היו לי כאבים חלשים המון זמן זה בא והולך כזה אבל זה הפריע לי הפעם ממש ..אבל יכלתי להמשיך לעבוד ואני עובד 12 שעות אני עומד..ואני חייב לציין שלאחי גם זה היה והרופאים אמרו לו שזה יצתברות של מים או משהו כזה ואין מה לעשות והוא גם סבל מכאבים.. .............(השאלה שלי זה שאים אני לא מתפתל מכאבים ואני מתנהג רגיל אבל עדיין כואב לי זה יכול להיות משהו או סתם ממאמץ או זה שלא גמרתי?) מה אני עושה אני מחכה לתשובה שלך תודהה רבה רבה יום טוב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר נחום שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחכתי לציין ש..

ישראל מ
    06/11/2008

אני ממשש את הביצה ולא כואב לי ..זה כרגע כואב לי בעמידה ממושכת וכאלה וזה גם נעלם אני מחכה אולי זה יעבור לגמריי עוד כמה ימים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישראל

ד''ר נחום זילבר
    14/11/2008

אם הכאב חלף זה סימן טוב
    אם יהיו לך פעם נוספת כאבים או נפיחות במישוש פנה לחדר מיון לצורך בדיקה. אל תחכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו