מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדר נחום שלוםישראל מ06/11/2008
אני בן 25...לפני כשבועיים התחלתי להתאמן בבית..לפני כשבוע תקפו אותי כאבים בביצים שממש מפריעים לי ..הכאבים באו לי בצד שמאל של הגוף וגם הביצה השמאלית..מפשעה ובטן תחתונה קצת..קראתי קצת על מה שרשמתה אין לי בלוטה או משהו כזה..אז אני לא יודע כואב לי הביצה וזה לאט לאט עובר ..אני ניסיתי לראות אם שניי הבביצים שוות ..ושבדקתי את השמאלית הרגשתי שהוורידים ממש נפוחים..כאילו משהו לא בסדר אבל הבעיה היא שלאט לאט זה עובר לי הכאב והיה יותר טוב..אני לא בארץ ואני לא רוצה למהר לבית חולים שלא ינתחו אותי פה..יכול להיות שזה ממאמץ של האימון כי זה קרה לי אחריי אימון ראשון של הוספת משקולות וכאלה ולילה לפניי הייתי עם מישהי אבל לא הגעתי לאורגזמה ככה שהכול ביחד אני לא יודע מה לחשוב ..היו לי כאבים חלשים המון זמן זה בא והולך כזה אבל זה הפריע לי הפעם ממש ..אבל יכלתי להמשיך לעבוד ואני עובד 12 שעות אני עומד..ואני חייב לציין שלאחי גם זה היה והרופאים אמרו לו שזה יצתברות של מים או משהו כזה ואין מה לעשות והוא גם סבל מכאבים.. .............(השאלה שלי זה שאים אני לא מתפתל מכאבים ואני מתנהג רגיל אבל עדיין כואב לי זה יכול להיות משהו או סתם ממאמץ או זה שלא גמרתי?) מה אני עושה אני מחכה לתשובה שלך תודהה רבה רבה יום טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין ש..
ישראל מ06/11/2008אני ממשש את הביצה ולא כואב לי ..זה כרגע כואב לי בעמידה ממושכת וכאלה וזה גם נעלם אני מחכה אולי זה יעבור לגמריי עוד כמה ימים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישראל
ד''ר נחום זילבר14/11/2008אם הכאב חלף זה סימן טוב
אם יהיו לך פעם נוספת כאבים או נפיחות במישוש פנה לחדר מיון לצורך בדיקה. אל תחכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)