מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דואגת..כ09/11/2008
שלום רב,דוקטור.. אז ככה,אני יוצאת עם בחור בן 30,תקופה של חודש ביחד..הוא לא יצא עם הרבה בחורות,ולא שכב עם הרבה...היה קטע מיני בינינו,אבל ברגע שהוא רוצה להיכנס אליי,הוא נופל..בבוקר יש לו זיקפה,ומתי שהוא מאונן,ומלטף יש לו,רק ברגע שרוצה להיות איתי ולהיכנס אליי,נופל מהר.. אני מודאגת,כי הוא לא אוכל,ומתבייש במה שקרה לו,מסתגר בחדר..ואני דואגת לו..פעם הוא היה עם בחורה שהיה לו את המקרה הזה,אבל חשב שבגלל שעשה זאת בלי רגש,אז זה קרה,ואיתי שאוהב,חשב שזה לא יקרה,אבל לצערינו זה גם קרה,ואולי לא קשור לרגש,כי רגש ואהבה יש בינינו והמון..אמרתי לו שאני איתו באש ובמים אם יש בעיה,ואני אלך איתו לטיפולים,ולייעוץ,אני תומכת ומנסה כמה שיותר לעזור..מה אפשר לעשות?איך אפשר לטפל בזה? לאן לפנות? ממה זה בדיוק המצב הזה? האם זה יכול לעבור לבד?האם הוא יוכל להביא ילדים?זרע תקין? אני רק יודעת שהוא לוקח כדורים לאלרגיה (אבק) ויש לו אסטמה..חוץ מזה בחור בריא.. תודה על תשובתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו..
כ09/11/2008הוא אומר שזה "חרדת ביצוע"..אז אני רוצה לשאול:למה זה קורה?האם אפשר לטפל בזה?דרך מה? אולי בגלל שבעברו לא היה עם הרבה בחורות?? הוא לא מעשן,לא לוקח סמים,בחור בריא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת ביצוע
ד''ר נחום זילבר14/11/2008חברך מאוד צודק זוהי חרדת ביצוע קלאסית.
זה לא קשור לכושר גופני ולא לבעיה פיסיולוגית אורגנית אלא פשוט בעיה פסיכולוגית מכבידה שצריכה להיות מטופלת אצל סקסולוג-פסיכולוג או אורולוג המטפל בבעיות בתפקוד מיני לקוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)