שלום

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שלום
    מורן
    13/07/2007

שלום
    אני בת 20 בערך ואני כבר שנה וחצי עם זיהומים בדרכי השתן בהתחלה זה הופיע בסטיק שעשו לי בקופת חולים אחר כך בסטיק בזמן האחרון לא רואים כלום הוא יוצא תקין ואני עושה תרבית שתן שיוצאת עם חיידק של כמות 100000כול תקופה של חודש בערך אני בבית חולים עם מספר אנטביוטיקות בוריד עם כאבי בטן חשוב לי לציין שיש לי ערכים של סוכר גבוהים שנמשכו מספר חודשים.מאוד כואב שאני עושה שתן כאילו לא יוצא עד הסוף וזה כואב במקום ובבטן התחתונה בצד
    ואני לפי המלצת הרופאה אני מופנית לרופא סוכרת
    יש לי חום שגרתי בימי יום יום 38-39 חום וכאבי בטן תחתונה ש
    הייתי מאושפזת פעם אחרונה עם 39ץ8 חום
    איבחנו אותי כפילונפריטיס והבנתי שזה דלקת כליות
    מה לעשות ?????????????
    אני מאוד סובלת עם הבעיה הזאת זה כול שבועיים חוזר לי
    עשיתי בדיקה לפני חודש במוקד חירום ואם תוכל לעזור לי בזה תודה מראש
    מה זה אומר

המטולוגיה- ספירת דם
    *Lymphocytes

22.5
    MCV-Mean Cell Volume | |
    77
    MCH-Mean Cell Hemoglobin

24.6

שתן-כללי
    Leucocytes (U)

100

Erythrocytes (U)

250

Specific Gravity (U

1.02

שתן- מיקרוסקופיה

Leucocytes (U)/Field
    שדות מלאים

בקטריולוגיה

Urine Culture

צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים

תודה לך ד"ר המשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בדרכי השתן

ד''ר נחום זילבר
    13/07/2007

מורן, את בחורה צעירה ולצערי אינך מטופלת היטב או כך המצב לפחות לפי התיאור שכתבת.
    בחורה בת 20 עם דלקות חוזרות בדרכי שתן, עם אבחנה של פיילונפריטיס, עם הופעה של סכרת בדם והפרעות לא קלות במתן שתן - כאבים, בריחת שתן וכו' עליה להיות באישפוז.
    צריך להפנותך לאישפוז במחלקה האורולוגית על מנת לשלול אפשרות של רפלוקס (חזרת שתן משלפוחית לכליה) או ממצא אחר שישנו במערכת השתן התחתונה שאותם ניתן לאבחן רק בבדיקות הדמיה מדוקדקות. צריך לבדוק את הרקע לסכרת, האם או משפחתי או תגובתי ללחץ שבו את נמצאת. אל תזניחי את עצמך! יש מקום לבירור מעמיק ולא להסתפק בבדיקות שתן ודם חוזרות במסגרת הקופ"ח.
    באופן מעשי עליך לקבל הפניה לרופא אורולוג / נפרולוג בקופ"ח בנוסף לרופא סכרת שאליו את מופנית כדי שימצא אבחון מדויק לבעייתך ותוכלי לקבל את כל הטיפול לו את זקוקה.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

מורן
    15/07/2007

שלום
    ותודה על תשובתך המהירה
    קודם כול רציתי להגיד שהסוכר שלי הוא בסביבות 130 כבר כמה חודשים לי הרופאה אמרה שזה גבוה זה כבר מספר חודשים ככה ובשל סיבה זאת הפנו אותי לרופא אנדקרינולוג (נראה לי שזה השם של ההתמחות שהרופאה התכוונה בהקשר אליי).
    ורציתי לשאול
    " צריך להפנותך לאישפוז במחלקה האורולוגית על מנת לשלול אפשרות של רפלוקס"
    מי צריך להפנות אות ולשם מה ??????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למורן

ד''ר נחום זילבר
    15/07/2007

לשאלתך זו יש תשובה בגוף התגובה שכתבתי לך כבר בעבר. הרופא המומחה בקופ"ח שאליו תפני הוא זה שיבדוק ויחליט על אשפוז לפי מיטב הבנתו תוך כדי כך שאת מצטטת את דברי. כמו כן, אין טעם להתקשר למרפאותי. כל דבר שתבקשי תמצאי באתר שלנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב מורן

מורן
    15/07/2007

תודה רבה על שענית לי
    רק ממש ממש לא הבנתי מה זאת אומרת תוך כדי כך שאני מצוטטת את דברייך לשתף אותו לגביי הפנייה שלי אלייך בפורום ?????????????????
    בכול אופן אני ממש ממש מתנצלת שהתקשרתי אלייך למרפאתך
    יש לי הפנייה ואני אכן אפנה בזמן הקרוב לאורולוג
    אני ממש ממש מקווה שיעזרו לי עם הבעיה הזאת
    תודה
    ויום נעים
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר נחום זילבר
    16/07/2007

פשוט לצטט לרופא הבודק את דעתי ואבחנתי לגכי בעיותיך האורולוגיות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תורה רבה על תשובתך

מורן
    17/07/2007

אני ממש ממש מקווה שבעייתי תיפרתר או לפחות תיבדק כי זה הרס לי דיי את שיגרת חיי
    יום טוב
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו