מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר שלום רבאיתמר12/11/2008
אני כתבתי כאן בעבר, עברתי בחודש יולי חבלה באיבר המין ממכנסיים שלחצו אותו כלפי מטה במשך הרבה זמן, כתוצאה מכך ישנן שקעים בצידי האיבר בין האשכים לבסיסו התחתון של האיבר מין, וכתוצאה מכך האיבר מין בזיקפה לא מתרומם לגובה אלא אם אני מחזיק אותו עם היד כל הזמן, ומאז האירע אני מרגיש שהאיבר מין מאוד משוחרר (מאיזורי השקעים) וגם לאורך כל השופכה נוצר פס חום ללא תחושה (העור שם קל למשיכה) גם בזמן זיקפת לילה האיבר מין מאוד משוחרר בבסיס התחתון. מאז הייתי כבר אצל 3 אורולוגים (2 מתוכם מומחים גם לתפקוד מיני) אשר אמרו שהכל תקין, אבל זה ממש לא תקין, לא היו לי שקעים אלו לפני האירוע, זה ניראה ממש כאילו חסר חלק מהאיבר באיזור שבין האשכים לפין ורואים את הריקמה הפנימית בתוך העור שהיא מעין קרועה. בבקשה אני מבקש ממכם מה זה יכול להיות, והאם ניתן לטפל בזה?והאם זה מוכר? זה משפיע לי על כל החיים, ואני בדיכאון מאוד כבד. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתמר
ד''ר נחום זילבר14/11/2008לצערי אין לי מה להוסיף. כאשר 3 אורולוגים מנוסים שהם קולגות שלי אומרים שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא תקין
איתמר15/11/2008אני מכיר את הגוף שלי הכי טוב, והבעיה לא הייתה לפני החבלה, פשוט הרופאים היום מאוד עצלנים ולא מוכנים להתאמץ כמו שצריך. אז כדאי שתתחילו לשנות גישה ולהאמין לחולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתמר
ד''ר נחום זילבר19/11/2008אינני מסכים עם דעתך.
גישתך אינה נכונה. האם היית רוצה לעבור בדיקות קשות כגון: קברנוגרפיה ובסופו של דבר יגידו שאין מה לעשות?
האירוע שתארת גם החבלה וגם השקעים וגם הקרעים אינו מצב שהרופא עצלן ואינו מטפל או אינו מוכן להתאמץ. גם אני כמו שאר האורולוגים מאמינים לחולים. אולם השאלה במקרה זה היא האם גם לאחר ביצוע בדיקות כלשהן יש עדיין מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)