התנפחות האיבר לאחר אוננות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• התנפחות האיבר לאחר אוננות
    סטודנט
    16/11/2008

שלום דוקטור יש לי בעיה שהאיבר מתנפח לאחר אוננות ואני יסביר: עד לפני כמה חודשים הכל היה רגיל אבל לפני כמה חודשים לאחר אוננות האיבר נשאר נפוח ליום ,ומאז קרה לי הנפיחות עוד כמה פעמים לאחר אוננות לא שמתי לב לאיזה בעיה אחרי זיקפה רגילה טבעית (בלי לאונן) מה שכן שמתי לב זה שאחרי אוננות עם זיקפה בעיקר אם אני משפשף (לא בצורה אגרסיבית מדאי) ללא חומר סיכה או משהו כזה (אולי זה יקרה גם עם חומר פשוט לא נסיתי) אחרי שאני גומר שהזיקפה יורדת אני רואה שהאבר נפוח קצת, לא נמצא בעובי הטבעי שלו והוא בעיקר מקבל נפיחות בחלק העליון של האבר מתחת לכיפה מהצד התחתון של האבר חשוב לצין שאין לי כאבים (אולי טיפה זה מרגיש חם) והנפיחות יורדת אחרי כמה שעות מקסימום יום (אולי יום וחצי) אשמח לקבל חוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטודנט

ד''ר נחום זילבר
    19/11/2008

יתכן ויש גירוי חיצוני בעור שגורם לנפיחות במקום או אולי עברת חבלה מקומית באזור זה תוך כדי אוננות בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו