שפיכה מעוכבת

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שפיכה מעוכבת
    הופ
    23/11/2008

אני ובעלי ביחד מזה שלוש שנים. כשהתחלנו לצאת, הוא הצליח לגמור באופן סדיר ובתדירות גבוהה כשקיימנו יחסי מין. לאחר חצי שנה, הוא הפסיק לפתע לגמור בעת קיום יחסי מין. כך הדבר נמשך כשנה. לפני 9 חודשים, שוב החל לגמור לפתע באופן סדיר ובתדירות גבוהה בעת קיום יחסי מין.מזה חודשיים, בעלי שוב אינו מצליח לגמור. איני יודעת מה לעשות. אני מרגישה שהדבר גם נובע מאי משיכתו אליי למרות שהוא מבטיח לי שאין זה כך. חשוב לציין, כי כשהוא "עושה" ביד, הוא מצליח לגמור. החלטנו שיפסיק לעשות ביד, אולי זה יעזור בתהליך גמירתו בעת קיום יחסי מין. אנחנו מתכננים להביא משפחה בעוד כחצי שנה. אני מאוד לחוצה, עצובה, פגועה, מתוסכלת מאוד וכמובן גם מאשימה את בעלי (למרות שאני יודעת כי אין זאת אשמתו) ופוגעת בו בכך שכל הזמן מזכירה לו כי יש לו בעיה. אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לכוון אותנו מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מעוכבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופ

ד''ר נחום זילבר
    26/11/2008

לפי התיאור שכתבת את בוודאי אינך אשמה והבעיה היא אצלו. כפי הנראה בעיה פסיכולוגית - קושי בנתינה ובהענקה - פנו בהקדם לסקסולוג באזור מגוריכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו