מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי מפשעהמייקל25/11/2008
שלום, זוגתי נבדקה אצל גניקולוגית ונמצא כי היא סבלה מקנדידה. היא טופלה במשחה אנטיביוטית פנימית. באותה תקופה שהיא החלה להתלונן (כשלושה שבועות לפני שהיא נבדקה) גם לי החלו מיני תופעות. כאבים בגב התחתון, גירודים בפין, וכאבים דוקרים במורד הירכיים הפנימיות (מהמפשעה לכיוון הברך). לאחר הטיפול שעברה זוגתי היא אינה סובלת יותר, אך אני כבר למעלה מחודש מסתובב עם הרגשה קבועה של מתן שתן (לא בדיוק ללכת לשירותים, אלא יותר כאילו תמיד יש "עוד טיפה"). יש לי הרגשה של כבדות באשכים, ולחץ תמידי באיזור שמאחוריהם (ישיבה נהייתה ממש מעיקה). הדבר גם השפיע כמובן על האונות, למרות שאוכל להבין אם תאמר לי שזה תגובה פסיכולוגית לאי הנוחות והכאבים שאני סובל מהם. בנוסף ישנה גם הרגשה קבועה של כאבים עמומים ואי נוחות בבטן התחתונה (בעיקר בצד השמאלי). האם יש קשר בין שני הדברים בכלל (האם הייתי אמור להיות מטופל גם בעקבות גילוי הקנדידה אצל זוגתי), ואם לא, מה לעשות עם הכאבים הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייקל
ד''ר נחום זילבר26/11/2008יתכן, שיש קשר לתהליך זיהומי כלשהו שעברה האשה (ואולי זה לא היה רק קנדידה!?).
התאור שהיצגת דומה להתחלת דלקת בערמונית עם תחושות של הפרעות בשתן, באזור הרקטום בזמן ישיבה וכאבי בטן תחתונה בכלל. פנה לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר האורולוג
מייקל02/12/2008ד"ר זילבר, תודה על תגובתך. נבדקתי ע"י אורולוג והוא אכן איבחן דלקת בערמונית שלטענתו לא נגרמה מהמצב של זוגתי אלא דווקא מכך שבעקבותיו נמנענו מיחסי מין לתקופה ממושכת (למעלה מחודש). האם זה הגיוני? הוא החליט לטפל בי ע"י אנטיביוטיקה (שלטענתו לא קשורה כאן אך "מאיזושהי סיבה לא ברורה תמיד עוזרת במקרים כאלו") וגם עם כדורי Flomax - tamsulosin hydrichloride. הוא המליץ גם כמובן על אמבטיות חמות וחזרה לפעילות מינית. האם הטיפול ניראה לך מוצלח? שוב תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייקל
ד''ר נחום זילבר02/12/2008כנראה שכל האורולוגים מאבחנים אותו דבר הטיפול נראה לי מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)