מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אל ד"ר נחום זילבר, שלום רב.טלי .ב.26/11/2008
שמי טלי בת 21, הנני סובלת בחצי השנה האחרונה, בסוג של תכיפות במתן שתן, עם הרגשה של " "שארית שתן" לאחר כי בורר כי הכול תקין גניקולוגי, כולל בדיקת תרבית שתן, הופנתי לבדיקות אורולוגיות. בבדיקה אחת- אורוגניגולוקית, אובחן "שארית שתן" בבדקיה אורודינמית בפרט- הבירור הייה- "בעייה בתפקוד השלפוחית- זרימה חלשה ומוקטעת, תוך המלצה בהשתנה כפולה עם cerede" אולטרה סאונד כליות לעומת זאת- יצא תקין.. הנני סובלת באופן חמור מהבעייה בלילות בעיקר- אי נוחות, הרגשה של התאפקות לאורך כל הלילה ולעיתים- כאבים. הלילות עוברים עליי בצורה קשה, הנני ישנה - לא רצוף, וזה פוגע בתפקוד היומיומי שלי. קיבלתי טיפול תרופתי- כרגע נוביטרופן, עימו אני חשה הקלה מועטה אך לא במידה מספקת. הייתי אצל שני אורולוגים וכל אחד אמר לי משהו אחר- הראשון- לעשות פיזיותרפיה ואולי "ציטוסקופיה", השני - בדיקה ניורולגית, ללא צורך בפיזיוטרפיה.. הנני מחוסרת אונים, ומיואשת אני חוששת שהבעייה הזאת לא תיפסק אינני יודעת מה הטיפול הראוי, ואם בכלל אכן ניתן לטפל בבעיה הזאת... הנני מבקשת את עצתך, מה הטיפול היעיל? לאן פונים? בתודה רבה טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ד''ר נחום זילבר29/11/2008הנך בחורה צעירה הסובלת מהפרעות בדרכי השתן התחתונות.
הציסטוסקופיה מיועדת להדגים האם את סובלת מציסטיטיס אינטרסטיציאלית.
הפיסיותרפיה מיועדת אכן לחיזוק שרירי האגן. השאלה היא האם יש לך בעיה כלשהי בשרירים?
לדעתי, הכעיה מתמקדת במערכת השתן.
הייתי ממליץ: א. לפנות בהקדם לאורוגניקולוג (אורולוג המומחה בבעיות שתן בנשים).
ב. לבקש מרופא המשפחה להחליף את הנוביטרופן ל VESICARE תרגישי אז טוב יותר. בהצלחה בברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)