פריאפיזם

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פריאפיזם
    גלי
    30/11/2008

קישורים ממומנים שלום אני בן 29 , בריא ולא לוקח תרופות. לפני כחודשיים עברתי שאיבת דם בפין כתוצאה מזקפה ממושכת של 16 שעות.(פריאפיזם) בעבר חוותי זקפות ארוכות (בין 8 ל12 שעות) אולם בסוף הזקפה ירדה והמצב חזר לקדמותו. הבעייה היא שלאחר שאיבת הדם הפין לא חזר לקדמותו. באמצע הפין אני מרגיש נפיחות מסויימת ובזמן מנוחה הוא אינו חוזר למצבו הנורמלי (מתכווץ). בכל פעם שאני נשכב מתחילה לי זקפה.. כשאני הולך לישון מתחילה לי זקפה ואני מתעורר לאחר כ 6 שעות עם כאבים.(היות והוא עומד כל הלילה). הייתי אצל אורולוג ולפי אבחנתו הפין נמצא בתהליך פברוזיס. הוא רשם לי ויטמין E ואמר שאשתה המון מים היות והדם שלי צמיגי. עבר חודש מאז הביקור ואינני מרגיש בשיפור. ברצוני לדעת אם המצב שאני נמצא בו עכשיו הוא הפיך ? האם צריך לחכות יותר זמן ? האם יש תרופות אחרות שאני צריך לקחת ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריאפיזם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דני

ד''ר נחום זילבר
    02/12/2008

יתכן, והמצב הפיך עם ההוראות שקיבלת.
    האם הופנת להמטולוג לצורך בירור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריאפיזם

דני
    05/12/2008

היי הייתי אצל המטולוגית ואצל נירולוגית. בשני המקרים לא נמצא שום דבר חריג או לא תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

ד''ר נחום זילבר
    07/12/2008

OK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריאפיזם

דני
    09/12/2008

היי דוקטור מה OK אני מבין שיש להמשיך בטיפול הנוכחי ? ויטמינים ושתיית מים ? האם יש איזושהיא תרופה שתעזור בנושא הזקפה שאני נשכב? שאני מתעורר עם כאבים ? האם תהליך הפברוזיס הוא תהליך ארוך ? איך אני יכול לדעת שאני מחלים או שמצבי מורע ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

ד''ר נחום זילבר
    14/12/2008

להמשיך בטיפול שהומלץ. לא מוכרות לי תרופות אחרות להקלת הזקפה. אצל כל אחד תהליך הפיברוזיס שונה לכן, לא ניתן לדעת אם יש או אין את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו