ניתוח בפין של שני קרעים דורסלים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ניתוח בפין של שני קרעים דורסלים
    טל
    01/12/2008

שלום דוקטור; אני בן 34 בריא באופן קבוע לא סובל מהפרעות בתיפקוד המיני בככל(בעבר לקחתי פעמיים ויאגרה וסיאליס) ביום חמישי בלילה לפני קיום יחסי המין שתיתי לא מעט יין ועשנתי חשיש. בזמן קיום יחסי המין הרגשתי "קליק" הוצתי את הפין ,כולו היה נפוח מאוד מאוד סגול וכואב. לאחר כ- שש שעות לערך היגעתי למיון ומיד הוכנסתי לניתוח דחוף תחת הרדמה מלאה,באיזור המוטמה נימצאו שני קרעים בחלק דורסלי של גופים מחולתיים שנתפרו. לאחר אישפוז של יומיים שוחררתי לביתי כאשר אני מטופל באנטיביוטיקה ואופטלגין נגד כאבים. אני מדמם מעט באזור התחתון של "כובע הפין" עוד שבועיים אני צריך לגשת למרפאות לביקורת בדיקה להוריד את התפרים החיצוניים,(בתוך הפין הבנתי שהם מתמוססים עם הזמן). רצתי בבקשה לדעת עוד פרטים וחוות דעת נוספת על ההשלכות בעתיד ואם כמובן יש משהו מבחינתי שאני יכול לעשות על מנת שאני אחזור להיות כמו שהייתי... ממתין לתשובתך בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טל-שבר הפין

ד''ר נחום זילבר
    02/12/2008

הטיפול המידי שנעשה אצלך בשבר הפין עוזר בכך שבעתיד תהיינה אם בכלל מעט בעיות בתקוד המיני. אולם, לשאלתך הספציפית, יתכן ותופיעה עקמת הפין ואולי אף ירידה בעוצמת הזקפה. המלצתי שתבדוק נושאים אלה בעוד מס' שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו