מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח בפין של שני קרעים דורסליםטל01/12/2008
שלום דוקטור; אני בן 34 בריא באופן קבוע לא סובל מהפרעות בתיפקוד המיני בככל(בעבר לקחתי פעמיים ויאגרה וסיאליס) ביום חמישי בלילה לפני קיום יחסי המין שתיתי לא מעט יין ועשנתי חשיש. בזמן קיום יחסי המין הרגשתי "קליק" הוצתי את הפין ,כולו היה נפוח מאוד מאוד סגול וכואב. לאחר כ- שש שעות לערך היגעתי למיון ומיד הוכנסתי לניתוח דחוף תחת הרדמה מלאה,באיזור המוטמה נימצאו שני קרעים בחלק דורסלי של גופים מחולתיים שנתפרו. לאחר אישפוז של יומיים שוחררתי לביתי כאשר אני מטופל באנטיביוטיקה ואופטלגין נגד כאבים. אני מדמם מעט באזור התחתון של "כובע הפין" עוד שבועיים אני צריך לגשת למרפאות לביקורת בדיקה להוריד את התפרים החיצוניים,(בתוך הפין הבנתי שהם מתמוססים עם הזמן). רצתי בבקשה לדעת עוד פרטים וחוות דעת נוספת על ההשלכות בעתיד ואם כמובן יש משהו מבחינתי שאני יכול לעשות על מנת שאני אחזור להיות כמו שהייתי... ממתין לתשובתך בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל-שבר הפין
ד''ר נחום זילבר02/12/2008הטיפול המידי שנעשה אצלך בשבר הפין עוזר בכך שבעתיד תהיינה אם בכלל מעט בעיות בתקוד המיני. אולם, לשאלתך הספציפית, יתכן ותופיעה עקמת הפין ואולי אף ירידה בעוצמת הזקפה. המלצתי שתבדוק נושאים אלה בעוד מס' שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)