בעיות בזיקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בזיקפה
    רון
    03/12/2008

שלום,בן 26 בריאות תקינה לא נוטל תרופוץ לא מעשן יש בעברי הרחוק ניתוח קילה ניתוח פנדיציט וניתוח לשאיבת מים מהאשך כל אלו היו לפני 15 שנה ויותר.מזה כמה שנים סובל מבעיות בזיקפה. תקופה ארוכה כבר שאין לי חשק בכלל לסקס אין לי זקפת בוקר כמעט בכלל הגעתי למסקנה שזו חרדת ביצוע ואני מטופל אצל מטפל מיני כבר חודשיים ללא שיפור משמעותי,אני מקיים יחסי מין רק ע"י שימוש בויאגרה (נוטל בין 25-50 מ"ג) והסקס נהיה מצויין משגלים ארוכים של חצי שעה ויותר אך כשאני מנסה שוב בלי הכדור זה לא הולך יש לי אמנם זיקפה אך היא חלשה ולא מאפשרת חדירה וקיום יחסי מין גם כשאני מאונן הזיקפה היא לא חזקה ויש תנודות קיצוניות בזמן קצר במצב הזיקפה כלומר בתוך 2 שניות היא פתאום יכולה לרדת,דבר נוסף הוא שאני מאונן המון כמעט כל יום וכשאני גומר לרוב אני עוצר את הפליטה של הזרע(אולי זה גרם נזק מסויים ) ואז לא יוצא כלום או שיוצא ממש מעט.אני ממש משתגע מהקטע הזה כי אני בחור צעיר שעושה המון ספורט ואוכל נכון ובריא ונתקל בבעיות בזיקפה חלשה,מאחר ואני נמצא בטיפול כבר חודשיים אצל יועץ מיני והבעיה עדין ממשיכה אני מתחיל לחשוב שזה אולי בעיה פיסיולוגית כי זה לא נראה לי הגיוני(תקן אותי אם אני טועה) שבגלל חרדת ביצוע שהזיקפה תהיה כ"כ חלשה ועד שהיא כבר קשה היא יכולה ב-2 שניות לרדת פתאום ,קבעתי תור לאורולוג בנתיים,מה אתה אומר ד"ר מה לעשות ומה נראה לך שהיא הבעיה שלי פסיכולוגית או פיסית?יש לי גם בדיקות דם שעשיתי לא מזמן על מה אני צריך להסתכל שם ששיך לבעיה הזאת? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזיקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רון

ד''ר נחום זילבר
    07/12/2008

בעיה פסיכולוגית בתפקוד המיני הולכת יחד עם חרדת ביצוע.
    נפילת זיקפה בזמן אוננות או חולשה של זיקפות בוקר מצביעות על בעיה פיסיולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבדקתי אצל אורולוג

רון
    13/12/2008

והוא שלל כל אפשרות שהבעיה היא פיסיולוגית הוא אומר שבגילי(25) אין דבר כזה והוא לא מכיר בדיקה שבודקת זיקפה הוא אומר שאין בדיקה כזאת ושיש בעיה רק אצל חולי סכרת ושהבעיה שלי היא פסיכולוגית בלבד,הוא רשם לי מרשם לויאגרה בדק אותי וסיכם שהעניין הוא פסיכולוגי בלבד אמרתי לו שיש בדיקות דם,ממה שקראתי פה בפורום כדי לבדוק את הזיקפה אבל הוא אמר שהוא לא מכיר דבר כזה ואין שום אפשרות לבדוק זיקפה,האם לקבל את דבריו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• NPT-RIGISCAN

ד''ר נחום זילבר
    14/12/2008

זוהי בדיקה המיועדת בדיוק למצבך (מכשיר הבודק זקפות לילה בזמן השינה). בנוסף לבדיקות ההורמנליות שצריך וניתן לבצע אותם. דרך אגב, ויאגרה נותנים כאשר הבעיה פיסיולוגית ולא פסיכולוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו