מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גודל שלפוחית שתןרותם03/12/2008
מה הגודל הממוצע של שלפוחית שתן של נערה בת 18? בבדיקה אורודינמית נמצא כי שלפוחית השתן שלי מכילה 260 ml אני סובלת כבר כשנתיים וחצי מתכיפות רבה, האם קיים קשר בין גודל השלפוחית לבין התכיפות? הרי שבכל פעם שאני הולכת לשירותיים, איני מרוקנת סך של 260 ml אלא לכל היותר 60ml
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותם
ד''ר נחום זילבר07/12/2008הגודל הוא סביב 250 CC.
כאשר אינך יכולה להתאפק אז הכמות שיוצאת היא 60 CC סך הכל. אי לכך, ישנה בעיה בתפקוד כיס השתן. מה עוד נמצא בבדיקה אורודינאמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רותם07/12/2008יותר מזה אני לא ממש יודעת, בעקרון האורולוג אמר שהכל תקין, [אין דליפה..] שיש לי שלפוחית קטנה מאוד, ושיש התכווצויות של השרירים...[?] מאוד רע לי כיום, מה גם שאני חיילת ובימים שאני צריכה להשאר בתורנות ללילה אני סובלת המון. לוקח לי הרבה זמן להרדם, אני קמה לשירותיים הרבה, והשירותיים רחוקים ממני דבר המצריך הליכה. רצף השינה שלי נקטע לחלוטין, וזה משפיע על התפקוד במשך היום [עייפות, סחרוחורות..] קבעתי תור לאורולג צבאי, לדעתך הוא יבין את מצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם
ד''ר נחום זילבר07/12/2008האורולוג יבין את מצבך. תארי לו זאת בפרוטרוט ובאבחנה של ציסטיטיס קשה הוא יפנה אותך להמשך בירור וימנע ממך את התנאים הקשים מהם את סובלת כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)