גודל שלפוחית שתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• גודל שלפוחית שתן
    רותם
    03/12/2008

מה הגודל הממוצע של שלפוחית שתן של נערה בת 18? בבדיקה אורודינמית נמצא כי שלפוחית השתן שלי מכילה 260 ml אני סובלת כבר כשנתיים וחצי מתכיפות רבה, האם קיים קשר בין גודל השלפוחית לבין התכיפות? הרי שבכל פעם שאני הולכת לשירותיים, איני מרוקנת סך של 260 ml אלא לכל היותר 60ml

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל שלפוחית שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רותם

ד''ר נחום זילבר
    07/12/2008

הגודל הוא סביב 250 CC.
    כאשר אינך יכולה להתאפק אז הכמות שיוצאת היא 60 CC סך הכל. אי לכך, ישנה בעיה בתפקוד כיס השתן. מה עוד נמצא בבדיקה אורודינאמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רותם
    07/12/2008

יותר מזה אני לא ממש יודעת, בעקרון האורולוג אמר שהכל תקין, [אין דליפה..] שיש לי שלפוחית קטנה מאוד, ושיש התכווצויות של השרירים...[?] מאוד רע לי כיום, מה גם שאני חיילת ובימים שאני צריכה להשאר בתורנות ללילה אני סובלת המון. לוקח לי הרבה זמן להרדם, אני קמה לשירותיים הרבה, והשירותיים רחוקים ממני דבר המצריך הליכה. רצף השינה שלי נקטע לחלוטין, וזה משפיע על התפקוד במשך היום [עייפות, סחרוחורות..] קבעתי תור לאורולג צבאי, לדעתך הוא יבין את מצבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם

ד''ר נחום זילבר
    07/12/2008

האורולוג יבין את מצבך. תארי לו זאת בפרוטרוט ובאבחנה של ציסטיטיס קשה הוא יפנה אותך להמשך בירור וימנע ממך את התנאים הקשים מהם את סובלת כעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו