כאבים באשך הימיני

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים באשך הימיני
    אני
    06/12/2008

שלום אני עוד כמה ימים בן 17 אוקי חברה שלי ישנה אצלי ולא היה משהו מיוחד או שונה וכשקמתי התחיל לי כאבים באשך הימיני חיכיתי יום והכאבים הופחתו אך עדיין היו שאני יושב או עומד סבבה אבל שאני הולך זה קצת לא נוח ושאני נוגע יש כאבים הלכתי אחריי יומיים רק לקופת חולים מאז שזה התחיל הוא אמר שבמקרים כאלה צריך לבוא ישר וככה וככה וזה אמרתי לו שחשבתי שזה סתם כאב ביצים בקיצור הוא נעל הכל ובדק את האשכים שלי הוא אמר שהוא לא מרגיש או רואה משהו חריג אבל הוא נתן לי הפנייה לאורולוג והלכתי אחריי שעתיים עם אבא שלי היינו בכירורגית ילדים הרופא קיבל אותי הוא בדק 10 דקות מישש שם זה היתה הרגשה לא נוחה בכלל בעוד הכאבים שם היו קטנים יותר אבל עדיין כאב בקיצור הוא אמר שאין לי כלום ובגיל הזה יכול להיות כאבים באיזור האשכים ואין לי מה לדאוג אך הוא קבע לי ביקורת ליום שלישי למרות שהוא אמר שזה יעבור לי עוד כמה ימים רק לנוח אוקיי באמת כל יום זה קצת פחות כואב אבל עדיין זה לא נוח וזה כואב והאשך הימיני ממש גדול לעומת השמאלי אם אני לא טועה זה אמור להיות ככה לא? בקיצור אני מקווה שזה יעבור עד לביקורת לפחות אבל זה כואב הוא אמר לי לקחת נורופן או משו כזה ופשוט לנוח אבל מזה לנוח לא יודע מה לעשות האם יש עוד משהו לעשות אני משתגע כי זה דבר לא רגיל בשבילי ואין לי כוח לשטויות האלה אז מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באשך הימיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני

ד''ר נחום זילבר
    07/12/2008

אני מבין את חוסר הסבלנות.
    כאבים באשכים פתאומיים וחזקים מצריכים פניה ישירה לחדר מיון כי יתכן ומדובר בתסביב האשך.
    כאב קל שנמשך כל הזמן - אינו מדאיג. כמו שכתבת- הכאב הולך ופוחת אז כניראה הוא יחלוף מעצמו.
    המשך במעקב לפי בקשת הרופא, ואין זה שטויות כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו