אימפוטנציה עקב פגיעה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אימפוטנציה עקב פגיעה
    אנונימי
    07/12/2008

שלום, לפני כשנה נחבלתי באזור איבר מיני כשנפלתי מנסיעה על אופנים בימים הראשונים שלאחר הפגיעה לא יכלתי להשיג זיקפה בכלל ושבועות לאחר מכן המצב השתפר, הבעיה שלי כיום היא שללא גירוי תמידי הזיקפה מיד , אין לי בעיה באוננות אבל מאוד קשה לי לשמור על זיקפה כאשר אני עם בת זוגתי יש לציין שזיקפת הבוקר כמעט ואין לי מאז ואני מרגיש שגם כשיש לי זיקפה היא לא חזקה כמו שהיתה לפני התאונה. מחומר שקראתי אני משער שיש לי בעיה שנקראת "דליפה וורידית" מצב שבו הוורידים נפגעו וכנראה שהדם דולף ולכן הזיקפה נעלמת מהר, יש לי כמה שאלות ובקשה אחת אם אפשר : 1) האם אפשר לתקן את המצב שבו אני נמצא, לא בעזרת כדורים אלא ריפוי קבוע ע"י ניתוח או כל דבר אחר ? 2) אם אי אפשר לתקן את מצבי, האם כדורים כגון סיאליס או וויגרה עוזרים במצבים כאלו ? 3) האם תוכל להמליץ לי על אורולוג מומחה מקצועי שיוכל לבחון את בעייתי ? חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי מישהו שנראה לי מספיק אמין. יש לציין שאני בן 29 (בקרוב 30) תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימפוטנציה עקב פגיעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנונימי

ד''ר נחום זילבר
    07/12/2008

פגיעה באזור השופכה ובאיבר המין יכולה לגרום לפגיעה בתפקוד המיני בזקפה ובשפיכה. אם הבעיות קלות וניתן להסתדר בלי כדורים - מה טוב. במידת הצורך ניתן להשתמש בכדורים שציינת. אולם, אם למרות הכדורים, איכות הזקפה לא משתפרת יש לבצע טיפולים אחרים.
    ישנם אורולוגים מומחים טובים ואמינים.
    לא בטוח שאי פעם תחזור לתפקוד מלא אם הייתה פגיעה אורגנית בכלי הדם בתוך הגופים הספוגיים והמחילתיים הנמצאים בתוך איבר המין והחיוניים כ"כ להשגת הזקפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישה?

אנונימי
    07/12/2008

האם ניתן לקבוע איתך פגישה בזמן הקרוב לאבחון הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר נחום זילבר
    14/12/2008

יש דרכים לעשות זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו