מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אימפוטנציה עקב פגיעהאנונימי07/12/2008
שלום, לפני כשנה נחבלתי באזור איבר מיני כשנפלתי מנסיעה על אופנים בימים הראשונים שלאחר הפגיעה לא יכלתי להשיג זיקפה בכלל ושבועות לאחר מכן המצב השתפר, הבעיה שלי כיום היא שללא גירוי תמידי הזיקפה מיד , אין לי בעיה באוננות אבל מאוד קשה לי לשמור על זיקפה כאשר אני עם בת זוגתי יש לציין שזיקפת הבוקר כמעט ואין לי מאז ואני מרגיש שגם כשיש לי זיקפה היא לא חזקה כמו שהיתה לפני התאונה. מחומר שקראתי אני משער שיש לי בעיה שנקראת "דליפה וורידית" מצב שבו הוורידים נפגעו וכנראה שהדם דולף ולכן הזיקפה נעלמת מהר, יש לי כמה שאלות ובקשה אחת אם אפשר : 1) האם אפשר לתקן את המצב שבו אני נמצא, לא בעזרת כדורים אלא ריפוי קבוע ע"י ניתוח או כל דבר אחר ? 2) אם אי אפשר לתקן את מצבי, האם כדורים כגון סיאליס או וויגרה עוזרים במצבים כאלו ? 3) האם תוכל להמליץ לי על אורולוג מומחה מקצועי שיוכל לבחון את בעייתי ? חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי מישהו שנראה לי מספיק אמין. יש לציין שאני בן 29 (בקרוב 30) תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ד''ר נחום זילבר07/12/2008פגיעה באזור השופכה ובאיבר המין יכולה לגרום לפגיעה בתפקוד המיני בזקפה ובשפיכה. אם הבעיות קלות וניתן להסתדר בלי כדורים - מה טוב. במידת הצורך ניתן להשתמש בכדורים שציינת. אולם, אם למרות הכדורים, איכות הזקפה לא משתפרת יש לבצע טיפולים אחרים.
ישנם אורולוגים מומחים טובים ואמינים.
לא בטוח שאי פעם תחזור לתפקוד מלא אם הייתה פגיעה אורגנית בכלי הדם בתוך הגופים הספוגיים והמחילתיים הנמצאים בתוך איבר המין והחיוניים כ"כ להשגת הזקפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישה?
אנונימי07/12/2008האם ניתן לקבוע איתך פגישה בזמן הקרוב לאבחון הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
ד''ר נחום זילבר14/12/2008יש דרכים לעשות זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)