תחושה של גוף זר בצינור השופכה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תחושה של גוף זר בצינור השופכה
    י
    07/12/2008

שלום, אני בן 25. לפני כמה חודשים פניתי לאורולוג בעקבות תחושה מדי פעם כאילו משהו תקוע בתוך צינור השופכה. זה היה מלווה לפעמים בצריבות או כאבים באותה נקודה בצינור, בעיקר בזמן השתנה או לאחר שפיכה. עברתי בדיקת שתן, אולטראסאונד של דרכי השתן וציסטוסקופיה, שאחריהן האורולוג טען שאין לי שום בעיה והמליץ שאני אשתה הרבה מים. הציסטוסקופיה, אגב, היתה מאוד כואבת, ובאותו הערב גם היה לי דם בשתן. הסימפטומים האלו באמת חלפו לתקופה מסויימת, אולם מאז חזרה שוב ההרגשה של גוף זר בצינור, ולעיתים פחות תכופות גם צריבה בזמן השתנה. התחושה של הגוף הזר מופיעה לרוב ללא קשר להשתנה, והיא חזקה יותר בזמן זיקפה ולאחר שפיכה. התחושה הזו די מדאיגה אותי, בין השאר כיוון שלאורולוג לא היה הסבר לזה. זה גם גורם אי-נוחות ופוגם בהנאה ממין, כי התחושה כאמור מתחזקת בזמן זיפקה. מה יכול לגרום לזה? יש מקום לבדיקות נוספות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• י.

ד''ר נחום זילבר
    14/12/2008

קרוב לוודאי שמדובר בתחושה של גוף זר. כפי הנראה מדובר בדלקת באזור השופכה או הערמונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו