טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
אני בן 25 ולפני חצי שנה התחילו לי הפרשות שקופות ולבנות מאיבר המין, הלכתי לרופא משפחה והוא נתן לי דוקסילין וזריקה שקיבלתי בישבן שאיני זוכר את שמה, לקחתי במשך 10 ימים והתופעה פחתה וחשבתי שהיא תעבור אבל כעבור שבוע זה החמיר ופשוט התעלמתי מזה למרות שזה מאוד מפריע ורק לאחר חצי שנה פניתי שוב לרופא והוא נתן לי עוד פעם דוקסילין רק שהפעם לקחתי שתי חפיסות והשתמשתי בתרופה במשך 20 ימים. הבעיה שוב פעם חזרה, מה יכולה להיות התופעה כי אני חושש שהדבר בלתי הפיך והאם זה יכול לפגוע בפוריות?
נ.ב עשיתי את כל הבדיקות האפשריות לשלול מחלות מין שונות כל התוצאות היו שליליות.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי תאורך בתחילת מכתבך יתכן שהיה מאורע של מחלת מין שחלפה. אולם, עפ"י המשך המכתב, יתכן שישנה כעת דלקת באזור השופכה והערמונית. כדי להיות רגוע מבחינת פוריות ניתן לבצע בדיקת זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד