בדיקה אורודינמית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בדיקה אורודינמית
    מורדי
    09/12/2008

דוקטור זילבר שלום רב בעבר כבר יעצת לי לשביעות רצוני המלאה ואני מודה לך. לאחר שכבר עברתי המון בדיקות עקב ערמונית מעט מוגדלת וטיסטה על הערמונית שכל זה כנראה גורם להשתנה לעיתים קרובות. קיבלתי עכשיו לעשות בדיקה אורו דינמית שממנה אני חושש מאוד כי הבנתי שזאת בדיקה פולשנית ולא נעימה. שאלתי האם זה נחוץ לאחר שיודעים כבר מה שיש לי? מה בודקים בבדיקה זאת? והכי חשוב האם יתכנו סיבוכים ואו האם יש אזה שהוא סיכון? עלי לציין שאני בן 55 וכל הבדיקות עד היום יצאו תקינות שתן, שתן לתרבית, צטולוגיה. psa free, למעט הנ"ל שראו באולטרא סאונד(ערמונית וציסטה) כמו כן טופלתי במספר סוגי כדורים שלא עזרו לעצור את ההשתנה המרובה. כרגע אני מטפל בעצמי עם דקל ננסי . המלצתך בנידון האם ש עוד מה לעשות? אודה לך מאוד על תשובתך. אני קצת מודאג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה אורודינמית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורדי

ד''ר נחום זילבר
    14/12/2008

אורודינמיקה הנה בדיקה פולשנית אולם אינה כ"כ כואבת. באמצעות בדיקה זו רוצים לראות אצלך מהי הסיבה לתכיפות מתן השתן ועוד דברים הקשורים לדינמיקה של מתן השתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו