מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה אורודינמיתמורדי09/12/2008
דוקטור זילבר שלום רב בעבר כבר יעצת לי לשביעות רצוני המלאה ואני מודה לך. לאחר שכבר עברתי המון בדיקות עקב ערמונית מעט מוגדלת וטיסטה על הערמונית שכל זה כנראה גורם להשתנה לעיתים קרובות. קיבלתי עכשיו לעשות בדיקה אורו דינמית שממנה אני חושש מאוד כי הבנתי שזאת בדיקה פולשנית ולא נעימה. שאלתי האם זה נחוץ לאחר שיודעים כבר מה שיש לי? מה בודקים בבדיקה זאת? והכי חשוב האם יתכנו סיבוכים ואו האם יש אזה שהוא סיכון? עלי לציין שאני בן 55 וכל הבדיקות עד היום יצאו תקינות שתן, שתן לתרבית, צטולוגיה. psa free, למעט הנ"ל שראו באולטרא סאונד(ערמונית וציסטה) כמו כן טופלתי במספר סוגי כדורים שלא עזרו לעצור את ההשתנה המרובה. כרגע אני מטפל בעצמי עם דקל ננסי . המלצתך בנידון האם ש עוד מה לעשות? אודה לך מאוד על תשובתך. אני קצת מודאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורדי
ד''ר נחום זילבר14/12/2008אורודינמיקה הנה בדיקה פולשנית אולם אינה כ"כ כואבת. באמצעות בדיקה זו רוצים לראות אצלך מהי הסיבה לתכיפות מתן השתן ועוד דברים הקשורים לדינמיקה של מתן השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)