פין עקום

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פין עקום
    דואג
    09/12/2008

שלום דוקטור, אני בן 18 וכבר זמן רב שם לב שיש לי עקמת של הפין, גם במצב רפוי וגם במצב זיקפה. במיוחד במצב זיקפה ניתן להבחין שהחלק\העמוד השמאלי של הפין הרבה פחות עבה מהעמוד הימני. נדמה אפילו שהוא כלל לא קיים. במצב רפוי, העקימות גורמת לי לתחושת אי-נוחות כל הזמן, בין אם אני לובש תחתונים צמודים או לא-צמודים, כיוון שהפין תמיד נוטה לכיוון אחד ... כנראה יהיה מיותר לציין שאני מתבייש כאשר אתגייס ואצטרך ללכת למקלחות... גודל הפין קטן יותר בגלל הבעיה הזו. מהם הפתרונות המקובלים המוצעים ע"י הרפואה? האם ניתן לתקן את הבעיה הזו כאילו לא הייתה? אני חושב שזה התחיל מלפני כמה שנים (כשהייתי די קטן) במהלך אוננות, בה שברתי את הפין... תודה רבה מראש על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין עקום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נושא נוסף - שיטות הגדלה טיבעיות...

דואג
    10/12/2008

רצים באינטרנט לא מעט פרסומות על שיטות להגדלת הפין, טבעיות או מלאכותיות. ישנה שיטה טיבעית בה עושים "תרגילים" על איבר המין: מחזיקים בראש הפין ומושכים אותו לכיוון המנוגד, מסובבים לכיוונים השונים וכד'... יש לא מעט מהם. שיטה זו ישר הזכירה לי את התמונות של השבטים פרימיטיבים (אולי באפריקה, אולי במקום אחר...) שמגדילים את איבר מינם לרמה מטורפת באמצעות איזהשהו מכשיר שמושך את איבר מינם לכיוון הנגדי. השיטה הטיבעית מהפרסומת מאוד דומה לשיטת הגדלת הפין של שבטים אלו. מסיבה זו וגם מבחינת ההיגיון (לאחר קריאה על מבנה הפין), נדמה שהשיטה אולי באמת יכולה לעבוד. מבחינה עובדתית - השיטה עובדת בשבטים אלו, כפי שניתן לראות. משום מה היא לא מיושמת בעולם הקרוב לאדם המערבי. רציתי לדעת למה היא לא מיושמת? הרי זה עובד, יש עובדות. למה השיטה הזו לא תיתכן, ולמה לא ממליצים עליה לקהל הרחב? עלה בראשי רעיון המתבסס על השיטה - לפתח כדורים המזרימים דם באופן קבוע לאיבר ובכך להרגילו לגודל גדול מהרגיל. (במידה ואפשרי) אשמח להבהרות ולתגובות רציניות. תודה רבה, אנונימי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסקרן-אנונימי

ד''ר נחום זילבר
    14/12/2008

משקולות ומשיכות לא מגדילות האבר. אתה צודק שצריך שתהיה זרימת דם טובה יותר לאזור הנגוע.
    אולם, זה הנזק שנגרם בשבר הפין. עיין בתשובתי הקודמת אליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו