כאב באיבר המין (תיקון)

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאב באיבר המין (תיקון)
    גיא
    13/12/2008

לפני כחודשיים בזמן ביצוע אוננות באיבר מיני בטעות דחפתי את איבר המין חזק מידי קדימה והיה מין רעש של שבירה לאחר מכן לא היה שטפי דם אבל היה כאב באיבר המין כאשר אוננתי בימים לאחר מכן וכיום עדיין כשאני מבצע אוננות האיבר לא מרגיש נינוח יש מין תחושת כאב קלה כאשר האיבר עומד וככל שהוא עומד חזק יותר יש מין לחץ לא נינוח, מין כאב קל כזה ובקצה שלו כאשר אני דוחף אותו קדימה או מפעיל עליו לחץ חזק כשהוא עומד זה מתחזק .בנוסף שמתי לב שכשאיבר המין עומד בחלקו התחתון של האיבר שקרוב למקום המחבר את החבילה לאיבר יש אפשרות לכופף את האיבר לכיוון הגוף (זה נראה כאילו הוא שבור כזה ) וגם האיבר לא מגיע למצב שהוא ממש עומד חזק כמו בעבר. אני קצת לחוץ לגבי זה מה דעתך?או מה אפשר לעשות לגבי זה ?(אני בן 18 וחייל קרבי ואת האמת מתבייש לדבר עם ההורים על זה או ללכת לרופא באופן עצמאי (אני גם לא יודע איך זה מתבצע כאשר אני בצבא).....תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באיבר המין (תיקון)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיא

ד''ר נחום זילבר
    14/12/2008

אם בזמן אוננות או זקפת בוקר האבר זקוף, מלא לכל אורכו וישר לפנים אין סיבה לדאגה. אם זה לא כך - פנה לאורולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו