דלקת ערמונית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקת ערמונית
    תמיר
    16/12/2008

שלום רב, אני ישראלי החי כרגע בארצות הברית. המערכת הרפואית כאן מאוד מסורבלת, ולרוב מתבצע הקשר ביני, החולה, ובין המזכירה הרפואית. מכיוון שלא הצלחתי לקבל הסברים לבעייתי אודה לך בחום, אם תוכל להסביר את הבעיה. בעקבות כאבים חזקים בבטן התחתונה ותחושה כללית לא טובה, ביצע הרופא המטפל שלי בדיקת זרע, בעקבותיה נאמר לי שיש לי דלקת בערמונית מסוג E COLI (וסליחה אם המינוח אינו מדוייק). שאלותי: 1. האם יכול להיות קשר בין הדלקת ובין נסיונותי שלי ושל אשתי להיכנס להריון (שני), כשבאופן טבעי, כמות הפעמים שאנו שוכבים עולה? 2. האם קיים חשש שאשתי תידבק (ידוע לי שאין לה ערמונית...)? 3. האם איכות הזרע נפגעת במצב של דלקת זו? 4. האם יכולה להיות השפעה שלילית במצב של כניסה להריון (על העובר)? אודה לך אם תענה לשאלותי. בברכה, תמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ערמונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ערמונית

תמיר
    16/12/2008

שכחתי לציין כי אני בן 39, ובריא בדרך כלל תמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיר- ארה"ב

ד''ר נחום זילבר
    16/12/2008

הרופא המטפל בדק אותך או רק שלח לבדיקת זרע?
    הדלקת שישנה לא קשורה למספר הניסיונות אולם יתכן שעקב החיידקים בזרע האישה אינה נכנסת להיריון. אכן, איכות הזרע נפגמת, אשתך אינה יכולה להיבדק והעובר לא יכול להיפגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו