מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבה במתן השתן ,פלוס דם בשתןתמרי21/07/2007
שלום
אני בת 50 , היום בבוקר הרגשתי צריבה במתן השתן , צמרמורת,
במשך היום נתתי שתן לעיתים תכופות , ועכשיו לקראת אחר הצהוריים אני רואה שיש לי גם דם בשתן ,עכשיו יום שישי וכבר אין רופאים בשעה כזו,
אני שותה מיץ קנברי וגם קניתי כדורים של AZO (אני נמצאת בניו יורק) שתי קפסולות ליום שלוש פעמים ביום למשך יומיים ,
שאלתי היא האם זו דלקת ? בדרך כלל אני בריאה,
או משהו אחר ?
והאם הטיפול שלי יכול להועיל?
תודה מראש
תמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה במתן השתן ,פלוס דם בשתן
ד''ר נחום זילבר22/07/2007לפי תאורך מדובר כפי הנראה בציסטיטיס שהיא דלקת שלפוחית השתן על רקע ויראלי. בשלב ראשון רצוי להגביר את כמות השתיה ולהוסיף אנלגטיקה לפי הצורך. אולם, אם אחרי 48 שעות עדיין תרגישי שהצריבה וההמטוריה ממשיכים, עליך לפנות לרופא המשפחה שישלח אותך לביצוע בדיקת שתן כללי ותרבית ולאחר מכן, תקבלי אנטיביוטיקה מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר עוד שאלה קטנה
תמרי22/07/2007שלום
כמו שאמרתי אני לוקחת AZO STANDARD MAXIMUN STRENGTH PAIN BURNING &URGENCY היום זה היום השני והאחרון (כמו שכתבתי) האם להוסיף אנלגטיקה (מה זה בכלל?) בנוסף? ואגב אחרי יום כבר אין לי דם והצריבות אמנם פחות אבל עדיין צורב בסוף השתן,
ושוב תודה לד"ר
ולפורום הנהדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה קטנה
ד''ר נחום זילבר22/07/2007כפי שחשבתי כניראה היה לך ציסטיטיס על רקע ויראלי. אנלגטיקה פירושה כדור נגד כאבים. המשיכי בשתייה מרובה והמצב ילך וישתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה רבה
תמרי22/07/2007לא הבנתי,,, אז צריך לקחת אנטיביוטיקה ? או לא ?כי צריבה עדיין יש,
ושוב תודה תודה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמרי
ד''ר נחום זילבר22/07/2007לא. אינך צריכה לקחת אנטיביוטיקה. במידה וישנם כאבים, אנא קחי כדור נגד כאבים והגבירי את השתייה היומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)