צריבה במתן השתן ,פלוס דם בשתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה במתן השתן ,פלוס דם בשתן
    תמרי
    21/07/2007

שלום

אני בת 50 , היום בבוקר הרגשתי צריבה במתן השתן , צמרמורת,

במשך היום נתתי שתן לעיתים תכופות , ועכשיו לקראת אחר הצהוריים אני רואה שיש לי גם דם בשתן ,עכשיו יום שישי וכבר אין רופאים בשעה כזו,
    אני שותה מיץ קנברי וגם קניתי כדורים של AZO (אני נמצאת בניו יורק) שתי קפסולות ליום שלוש פעמים ביום למשך יומיים ,
    שאלתי היא האם זו דלקת ? בדרך כלל אני בריאה,
    או משהו אחר ?
    והאם הטיפול שלי יכול להועיל?
    תודה מראש
    תמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה במתן השתן ,פלוס דם בשתן

ד''ר נחום זילבר
    22/07/2007

לפי תאורך מדובר כפי הנראה בציסטיטיס שהיא דלקת שלפוחית השתן על רקע ויראלי. בשלב ראשון רצוי להגביר את כמות השתיה ולהוסיף אנלגטיקה לפי הצורך. אולם, אם אחרי 48 שעות עדיין תרגישי שהצריבה וההמטוריה ממשיכים, עליך לפנות לרופא המשפחה שישלח אותך לביצוע בדיקת שתן כללי ותרבית ולאחר מכן, תקבלי אנטיביוטיקה מתאימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר עוד שאלה קטנה

תמרי
    22/07/2007

שלום
    כמו שאמרתי אני לוקחת AZO STANDARD MAXIMUN STRENGTH PAIN BURNING &URGENCY היום זה היום השני והאחרון (כמו שכתבתי) האם להוסיף אנלגטיקה (מה זה בכלל?) בנוסף? ואגב אחרי יום כבר אין לי דם והצריבות אמנם פחות אבל עדיין צורב בסוף השתן,
    ושוב תודה לד"ר
    ולפורום הנהדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה קטנה

ד''ר נחום זילבר
    22/07/2007

כפי שחשבתי כניראה היה לך ציסטיטיס על רקע ויראלי. אנלגטיקה פירושה כדור נגד כאבים. המשיכי בשתייה מרובה והמצב ילך וישתפר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה רבה

תמרי
    22/07/2007

לא הבנתי,,, אז צריך לקחת אנטיביוטיקה ? או לא ?כי צריבה עדיין יש,

ושוב תודה תודה תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמרי

ד''ר נחום זילבר
    22/07/2007

לא. אינך צריכה לקחת אנטיביוטיקה. במידה וישנם כאבים, אנא קחי כדור נגד כאבים והגבירי את השתייה היומית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו