מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבה לאחר מתן שתן ושפיכהגיא18/12/2008
שלום לפני חודש בערך התחיל לצרוב לי לאחר מתן שתן ולא תוך כדי כמו כן נורא צרב לי לאחר גמירה(שפיכה) לא היו לי הפרשות, למעט טיפה נוזל מידי פעם כאשר היתי לוחץ חזק על הפין רופא המשפחה חשבשזה אולי זיבה ונתן לי טיפול בזריקה של 1 גרם הצריבה קצת ירדה אך לא נעלמה עכשיו הצריבה חזרה וכאשר אני קרוב לגמור ביחסי מין יש לי רגישות גבוהה וצריבה לאחר הגמירה בבדיקות השתן שעשיתי היום התרבית נמצאה שלילית אבך 100 לימפוציטים רופא המשפחה אמר שזה כבר לא שייך אליו ושאגש לאורולוג מה זה יכול להיות לדעתך? מחלה מינית? בעיה בכליות? אני די לחוץ והיתי שמח לקבל כיוונים עד אשר אלך לאורולוג ביום ראשון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 32
גיא18/12/2008שכחתי לציין שאני בן 32
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ד''ר נחום זילבר19/12/2008קרוב לוודאי דלקת שופכה/ערמונית זה לא בכליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מסובך?
גיא19/12/2008האם זה ניתן לטיפול ע"י אנטיביוטיקה לתקופה קצרה או טיפול ממושך? כיצד נדבקים בזה? והאם זו לא מחלה ששכיחה יותר אצל מבוגרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ד''ר נחום זילבר21/12/2008אין זה טיפול אנטיביוטי מסובך וזה בד"כ בעיה של צעירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
גיא21/12/2008הכיצד יתכן שלמרות שקיבלתי טיפול כנגד זיבה (הרופא משפחה חשד שזה זיבה) למרות שזה לא זה. ועדין יש לי את זה קיבלתי אנטיביוטיקה במינון גבוה: זריקה 1 גרם ועוד 2 גרם בכדורים למשך יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ אחרון,תודה מראש:)
גיא21/12/2008סילחה על השאלות הרבות פשוט קצת נילחצתי בכל מקרה היום היתי אצל ד"ר זינגר, רופא מקסים במיוחד הוא הסביר לי שכנראה זו דלקת ממש ממש קלה בערמונית מאחר והוא לא הרגיש בליטה כשבדק באחוריי הוא הסביר שכנראה הטיפול לזיבה שניתן לי בטעות סייע להרוג את החיידק וכרגע יש לי בצקת קלה כתוצאה מהחיידק שהיה שם הוא אמר להמנע מאלכוהול ומקור וכמובן שיחסי מין פרועים מעלים את הרגישות אך לא אסורים שאלתי היא האם יחסי מין מרעים את המצב מאחר וזה מעורר רגישות שם? והאם יזיק לשתות אלכוהול רק בסופי שבוע או שלא כ"כ כמו כן האם אלכוהול לא מתנגש עם הטיפול שהוא נתן לי ל3 שבועות שזה 1 כדור 200 מ"ג אופלודקס. תודה וחג שמח
ד''ר נחום זילבר24/12/2008אני שמח שהאורולוג כיוון לדעתי. וכפי שציינת הוא רופא טוב.
הטיפול מתאים וההמלצות הנוספות נכונות. הקפד על הנאמר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)