ד"ר לעזרתך אודה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ד"ר לעזרתך אודה
    gsh
    21/12/2008

שלום כחלק מיחסי מין בת זוגתי מכניסה לי אצבע לפי הטבעת למישוש הערמונית. לציין שמגע זה אינו כואב לי. קרה לי שיום אחרי קמתי עם מעין דקירות חלשות מידי פעם במפשעות וקצת בגב תחתון. קראתי באינטרנט ואני חושש שמא זה דלקת ערמונית 1)האם יכול להיות שע"י מישוש הערמונית עם האגודל זה יתפתח לדלקת? 2)אם חלילה כן אז יכול להיות שכבר יום למחרת יש סימנים של הדלקת (דקירות חלשות במפשעות וגב תחתון)? 3)האם מה שציינתי אלו סימנים של דלקת ערמונית 4)האם החדרת אצבעות מסוכן מחשש לפגיעה בערמונית? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר לעזרתך אודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

gsh
    22/12/2008

היום-3 ימים אחרי מה שתיארתי למעלה אני מרגיש סוג של עצקוץ בקצה הפין יכול להיות בגלל שקראתי על הסימפטומים של דלקת ערמונית אני חש כך פסיכולוגית או שבאמת מעשה לי נזק בעקבות מה שתיארתי ונוצרה דלקת? תודה רבה וסליחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג

ד''ר נחום זילבר
    24/12/2008

כל התשובות ל 4 שאלותיך הם לא.
    התוספת שציינת תיתכן בדלקת אך לא בהקשרים שציינת למעלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה-היתכן דלקת ערמונית ?

עדי
    24/12/2008

יש צורך בטיפול? או לתת לעבור לבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג

ד''ר נחום זילבר
    25/12/2008

תלונותיך עדיין לא מספיק ברורות לדלקת ערמונית. חכה, יתכן והכל יחלוף מאליו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו