בריחת שתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    דיאנה
    22/07/2007

דר' שלום יש לי בעיה -אני נוהגת לשתות הרבה מים ואחרי כמה דק' אני רצה לשירותים ותמיד בא לי עוד ללכת לשירותים ויש לי הרגשה שאני לא יכולה להתאפק וכשאני כבר מטילה את צרכיי יוצא לי קצת שתן ככה כול היום (ביום אני רצה לשירותים אולי 10 פעם בהפרש של 20 דק') ובעבר זה לא היה ככה הייתי יכולה לשתות כמות גדולה של מים וללכת כמה פעמים לשירותים.
    מה עליי לעשות? למי לפנות ? זה ממש נהיה מציק.
    בתודה יאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן

ד''ר נחום זילבר
    22/07/2007

דבר ראשון רצוי לבצע בדיקת דם כימיה, שתן כללית ותרבית. כמו כן אוסמולריות בשתן (בדיקת ריכוז השתן). לאחר מכן יש לבצע אולטרסאונד כליות שלפוחית שתן והתרוקנות. הייתי ממליץ בשלב זה להיבדק על ידי גיניקולוג ולאחר מכן עם כל התוצאות לפנות לרופא אורולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה.............

דיאנה
    25/07/2007

סליחה אבל מה קשור גיניקולוג לבעיה שיש לי???
    בתודה יאנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפיתרון

ד''ר נחום זילבר
    26/07/2007

גניקולוג יבדוק את מצב תנוחת הרחם ביחס לשלפוחית השתן ולרקטום והאם ישנם ממצאים גניקולוגיים היכולים לגרום למצב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו