מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בריחת שתןדיאנה22/07/2007
דר' שלום יש לי בעיה -אני נוהגת לשתות הרבה מים ואחרי כמה דק' אני רצה לשירותים ותמיד בא לי עוד ללכת לשירותים ויש לי הרגשה שאני לא יכולה להתאפק וכשאני כבר מטילה את צרכיי יוצא לי קצת שתן ככה כול היום (ביום אני רצה לשירותים אולי 10 פעם בהפרש של 20 דק') ובעבר זה לא היה ככה הייתי יכולה לשתות כמות גדולה של מים וללכת כמה פעמים לשירותים.
מה עליי לעשות? למי לפנות ? זה ממש נהיה מציק.
בתודה יאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת שתן
ד''ר נחום זילבר22/07/2007דבר ראשון רצוי לבצע בדיקת דם כימיה, שתן כללית ותרבית. כמו כן אוסמולריות בשתן (בדיקת ריכוז השתן). לאחר מכן יש לבצע אולטרסאונד כליות שלפוחית שתן והתרוקנות. הייתי ממליץ בשלב זה להיבדק על ידי גיניקולוג ולאחר מכן עם כל התוצאות לפנות לרופא אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה.............
דיאנה25/07/2007סליחה אבל מה קשור גיניקולוג לבעיה שיש לי???
בתודה יאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפיתרון
ד''ר נחום זילבר26/07/2007גניקולוג יבדוק את מצב תנוחת הרחם ביחס לשלפוחית השתן ולרקטום והאם ישנם ממצאים גניקולוגיים היכולים לגרום למצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)