צריבה בשתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה בשתן
    אנוני
    24/12/2008

שלום, בחודש וחצי האחרונים אני חש צריבה במתן שתן. נבדקתי את כל הבדיקות האפשריות (פעמיים שתן ודם וכל סוגי מחלות המין והתרביות כולל תרבית זרע שיצאה שלילית) והכל יצא תקין למעט הליקוציטים בשתן שגבוהים (מעל 500) בעקביות. בתחילה, לפני שכל הבדיקות חזרו נתנו לי 10 ימים דוקסילין וזה לא עזר... האורולוג שלי (וגם רופאת המשפחה) לא ממש יודעים מה לעשות ורופאת המשפחה אמרה לי שהיות ואני די סובל כדאי שאקח אנטיביוטיקה ממשפחת התריביד למשך שבועיים כל המלצה תתקבל בברכה. האם לקחת את האנטיביוטיקה? איך אפשר להמשיך מפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בשתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנוני

ד''ר נחום זילבר
    25/12/2008

ברגע שישנם לויקוציטים בשתן באופן קבוע זה מצביע על זיהום במערכת השתן.
    הייתי ממליץ על ביצוע אולטאסאונד של מערכת השתן כולל התרוקנות כדי לשלול ממצאים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קצר

אנוני
    25/12/2008

תודה, האם כדאי לקחת את האנטיביוטיקה (אופלודקס לשבועיים)? הרי כל התרביות יצאו שלילי... האם יכול להיות זיהום עם תרבית שלילית? או שבכלל אין קשר בין הדברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א

ד''ר נחום זילבר
    30/12/2008

כן. המשך לקחת עד לסוף התקופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו