מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבה בשתןאנוני24/12/2008
שלום, בחודש וחצי האחרונים אני חש צריבה במתן שתן. נבדקתי את כל הבדיקות האפשריות (פעמיים שתן ודם וכל סוגי מחלות המין והתרביות כולל תרבית זרע שיצאה שלילית) והכל יצא תקין למעט הליקוציטים בשתן שגבוהים (מעל 500) בעקביות. בתחילה, לפני שכל הבדיקות חזרו נתנו לי 10 ימים דוקסילין וזה לא עזר... האורולוג שלי (וגם רופאת המשפחה) לא ממש יודעים מה לעשות ורופאת המשפחה אמרה לי שהיות ואני די סובל כדאי שאקח אנטיביוטיקה ממשפחת התריביד למשך שבועיים כל המלצה תתקבל בברכה. האם לקחת את האנטיביוטיקה? איך אפשר להמשיך מפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנוני
ד''ר נחום זילבר25/12/2008ברגע שישנם לויקוציטים בשתן באופן קבוע זה מצביע על זיהום במערכת השתן.
הייתי ממליץ על ביצוע אולטאסאונד של מערכת השתן כולל התרוקנות כדי לשלול ממצאים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קצר
אנוני25/12/2008תודה, האם כדאי לקחת את האנטיביוטיקה (אופלודקס לשבועיים)? הרי כל התרביות יצאו שלילי... האם יכול להיות זיהום עם תרבית שלילית? או שבכלל אין קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר30/12/2008כן. המשך לקחת עד לסוף התקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)