היפוספדיאס

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• היפוספדיאס
    ברק
    24/12/2008

שלום. אני בחור בן 31... ויש לי איזושהי בעיה באבר המין... רק היום ממש יצא לי לבדוק על התופעה ומסתבר שזו תופעה ידועה... כל החיים שלי גדלתי בידיעה ש"נולדתי עם ברית".. ובעצם בטכס עצמו רק היתה הקזת דם... מסתבר (לפי מה שאני קורא בכל אופן) שיש לי היפוספדיאס ברמה כלשהי... הצינור של השופכה לא מגיע עד לקצה הפין אלא כס"מ אחד לפני, וזה נראה כאילו שהחלק העליון של הפין פתוח עד אליו... המראה לא ממש אסטתי וגרם לי שנים רבות להתבייש בכל מה שקשור בקיום יחסי מין וכו'... רוב השאלות שמצאתי בתחום הזה מדברות על תיקונים בתינוקות בגילאים מאוד צעירים... השאלה היא מה ניתן לעשות בגיל שלי? האם ניתן לבצע את התיקון שיתן מראה אסטתי? מה הסיכונים? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפוספדיאס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ב

ד''ר נחום זילבר
    25/12/2008

אם זה מפריע לך מבחינה אסטטית (אחרי 31 שנה..). ניתן לבצע ניתוח לתיקון מקומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח

ברק
    23/01/2009

עברתי את הניתוח ביום שלישי, ועכשיו אני בבית עם קתתר. מה שמפחיד אותי עכשיו זה הוצאת הקתתר, כי זה ממש ממש בפנים... איך מוציאים את זה? האם מרדימים לפני? האם המצב חוזר לקדמותו ברגע שמוציאים את הקתתר מבחינת מתן שתן וכו'? לחוץ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברק

ד''ר נחום זילבר
    27/01/2009

אין מה לפחד. הקטטר יוצא בקלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברק שלום

רן
    13/02/2009

בדיוק פירסמתי בפורום שאלה לגבי פורומים שנוגעים להיפוספדיאס אצל גברים, ועברתי על הודעות קודמות בנושא כך שנתקלתי בשלך. אני יודע שזה נושא רגיש אבל אם בא לך לעזור לי בייעוץ אנונימי - לגבי התמודדות עם הבעיה עם נשים ולגבי כדאיות של ניתוח, אני אודה לך מאוד. אם אתה מוכן אז תגיב להודעה הזו בפורום ואני אחשוב כבר על דרך שנוכל לתקשר באופן פרטי (ואפילו אנונימי אם בא לך). בכל מקרה, ראיתי שכתבת שעברת ניתוח ממש לא מזמן, אז אני מאחל לך בהצלחה והחלמה מלאה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רן

ד''ר נחום זילבר
    17/02/2009

מקווה כי תיצרו קשר ביניכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הניתוח הצליח ?

אבי
    04/10/2010

ברק איך עבר הניתוח ? האם אתה מרוצה מהתוצאות ?? אני גם שוקל לעבור ניתוח דומה... רק שיש לי הרבה שאלות וחששות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו