וירקוצילה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• וירקוצילה
    בן
    28/12/2008

שלום! אז כך אני יגש ישר ולענין. יש לי כמין וריד באשך ימין שיורד לי בתוך השק של האשכים והוא די גדול ומפחיד הלכתי לצילום והרופא אמר לי עפי' הצילום שזה וירקוצלה קטנה ואין מה לידאוג ושאני היה במעקב. , א. האם באמת אין לי מקום לדאגה?! כי אני קראתי שיש לזה השפעה על הפוריות האם זה נכון? עכשיו יש לי איזה בעיה אם השפיכה שלי שאני גומר, קודם כול יוצא לי מאוד קצת כפית בקושי או שכך זה רגיל? האם יש לכמות משחק בפריות? (ואחרי שאני גומר אני מרגיש כאב קל באשך השמאלי כך שאני קצת פארנויאד לגבי זה שאני מרגיש את הכאב רק באשך השני לגבי ימין שבו הבעיה שאולי הוא לא מתפקד בכלל) וגם סליחה על הביטוי אני לא משפריץ בכלל יוצא לי בהתחלה בערך ל 10-15 סמ מרחק ואח'כ כבר ממש כמעט לא עף. אני מודע לזה שיש לי חור קצת גדול בפין האם זה קשור אחד לשני? ושוב האם זה יפגע לי בפוריות? אני מאוד מודאג מזה אנא אם תוכל להתיחס אל זה. זה מאוד חשוב לי. והאם כדי ללכת לעוד רופא בשביל איבחון נוסף? תודה רבה יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירקוצילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ב

ד''ר נחום זילבר
    30/12/2008

וריקוצלה הנו משהו פנימי בשק האשכים שהרופא מוצא בבדיקה והמטופל חש בו.
    אם זה קטן אין מה לדאוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוגע לשאר הדברים

בן
    31/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוגע לשאר הדברים???

בן
    31/12/2008

אם יש מקום לדאגה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן

ד''ר נחום זילבר
    02/01/2009

לגבי המשך השאלה. אין קשר בין וריקוצלה לשפיכה.
    השפיכה שאתה מתאר מבחינת המרחק כנראה זה תקין (אם כי לא ניתקלתי מעולם בגבר המודד מרחקים של שפיכה).
    הפתח הרחב בראש הפין לא פוגע בפוריות
    אם אתה מודאג - פנה לרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו