עזרה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עזרה
    עדי
    29/12/2008

ד"ר שלום עשיתי בדיקת נוזל פרוסטטי ונמצא חיידק מסוג STREPTOCOCCUS FAECALIS 1)האם זה חיידק פנימי או זיהום חיצוני? 2)צריך טיפול?גם לאישתי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

עדי
    29/12/2008

האורולוג נתן לי ציפרודקס ל-3 שבועות. 1)האם החיידק יעלם אחרי טיפול זה? 2)אישתי יכולה להדבק ממני? 3)זה פוגע באיכות הזרע (אישתי בטיפולי פוריות)? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מ

ד''ר נחום זילבר
    30/12/2008

אשתך לא יכולה להבדק.
    המשך באנטיביוטיקה
    לעיתים יש פגיעה באיכות הזרע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-דבר נוסף

עדי
    30/12/2008

ד"ר אני למעשה די נואש. עשיתי לפני חצי שנה 3 תרביות זרע כאשר אחת יצאה עם החיידק הנ"ל ושאר התרביות שליליות. כעת בנוזל פרוסטטי יצא אותו חיידק.(סטרפטוקוקוס פקליס) 1)יכול להיות שבשני המקרים הזיהום הוא חיצוני כי למעשה לא נשטף האיבר בזמן הדגימה?האם זה חיידק שנמצא גם על העור? 2)האם יש צורך לאחר סיום האינטיביוטיקה לחזור שוב על בדיקת נוזל פרוסטטי?זה מאוד כואב 3)האם למעשה לאחר הכחדות החיידק אני נשאר עם דלקת ערמונית כרונית לא בקיטריאלית? תודה רבה וסליחה על כל השאלות.זה מדיר שינה מעיניי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי/משה

ד''ר נחום זילבר
    02/01/2009

בד"כ לא מוצאים חיידק מסוג זה בנוזל פרוסטטי.
    הייתי ממליץ שלא תעשה בדיקה כואבת נוספת כמו שעשעת.
    במידה והדלקת הכרונית תימשך ינתן טיפול באותו זמן בהתאם לנסיבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר ושבת שלום

עדי
    02/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו