מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלהעידן23/07/2007
שלום.. אני בן 17 ואורולוג מצא אצלי שהשאך השמאלי קטן מהימני..ושקיים וריקוצלה באשך השמאלי ואמר שיש סיכוי שיהיה בעיות בפוריות בעתיד.. עשיתי אולטרסואנד אשכים וגילו שהאשך השמאלי קטן מהנורמה ואורכו כ 3 ס"מ. ושמשאל הודגמה וריקוצלה בינונית עם גברה של זרימה בוולסלבה ללא היפוך. הרופא המליץ לי לעשות ניתוח של קשירת הווריד הספרמטי משמאל.
השאלה שלי האם אחרי הניתוח אני יהיה בריא ופורה ? והאם יכולים להבטיח לי שלא יקרה לי משהו חס וחלילה מהניתוח?! יכולים להבטיח לי כזה דבר?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה
ד''ר נחום זילבר26/07/2007טוב שהוחלט על ביצוע הניתוח. אי אפשר להבטיח שאין סיבוך מהניתוח כגון הידרוצלה (מים באשך) או סיבוכי ניתוח כלליים. קרוב לוודאי אחרי ניתוח תהיה עם תמונת זרע תקינה יותר שתאפשר לך להיות פורה בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עידן26/07/2007למה אני שואל אותך את זה.. כי זה מקום רגיש! טעות הכי קטנה שלהם ואני יכול לסבול מזה כל החיים... לך תדע מה יהיה הטעות ומה ייפגע. זה מפחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר נחום זילבר27/07/2007זה אכן מקום רגיש אבל הניתוח הוא בד"כ ללא סיבוכים מיוחדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)