וריקוצלה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה
    עידן
    23/07/2007

שלום.. אני בן 17 ואורולוג מצא אצלי שהשאך השמאלי קטן מהימני..ושקיים וריקוצלה באשך השמאלי ואמר שיש סיכוי שיהיה בעיות בפוריות בעתיד.. עשיתי אולטרסואנד אשכים וגילו שהאשך השמאלי קטן מהנורמה ואורכו כ 3 ס"מ. ושמשאל הודגמה וריקוצלה בינונית עם גברה של זרימה בוולסלבה ללא היפוך. הרופא המליץ לי לעשות ניתוח של קשירת הווריד הספרמטי משמאל.
    השאלה שלי האם אחרי הניתוח אני יהיה בריא ופורה ? והאם יכולים להבטיח לי שלא יקרה לי משהו חס וחלילה מהניתוח?! יכולים להבטיח לי כזה דבר?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה

ד''ר נחום זילבר
    26/07/2007

טוב שהוחלט על ביצוע הניתוח. אי אפשר להבטיח שאין סיבוך מהניתוח כגון הידרוצלה (מים באשך) או סיבוכי ניתוח כלליים. קרוב לוודאי אחרי ניתוח תהיה עם תמונת זרע תקינה יותר שתאפשר לך להיות פורה בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

עידן
    26/07/2007

למה אני שואל אותך את זה.. כי זה מקום רגיש! טעות הכי קטנה שלהם ואני יכול לסבול מזה כל החיים... לך תדע מה יהיה הטעות ומה ייפגע. זה מפחיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר נחום זילבר
    27/07/2007

זה אכן מקום רגיש אבל הניתוח הוא בד"כ ללא סיבוכים מיוחדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו