מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבה בקצה הפין, לאחר ניתוח שברטל01/01/2009
שלום דוקטור: פניתי אלייך כבר לפני כחודש והפעם יש לי שוב מספר דברים שמטרידים אותי. אני בן 34 לפני כחודש שברתי את הפין ולאחר הבחנה ע"י הרופאים נימצאו שני קרעים בחלק דורסלי של גופים מחולתיים שנתפרו. לאחר הניתוח הייתי בביקורת שבביקורת שהרופא טען שהפין מחלים יפה. בארבעה ימים האחרונים אני חש כמו דקירה בקצה הפין ממש מאיפה שיוצא השתן. רציתי לשאול אותך מספר שאלות: מה המשמעות של הצריבה?האם יכול להיות שנפגעתי בפוריות?האם אני צריך לראות שוב אורולוג? והאם יש בדיקות שאני צריך לעשות? אנא יעץ לי בבקשה איך אני ממשיך לפעול? בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ד''ר נחום זילבר02/01/2009צריבה אינה קשורה לפוריות אלא אולי מצב של דלקת מקומית שתחלוף.
הרבה בשתיה ובצע בדיקת שתן.
האם מתחילות להופיע זקפות בוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר בפין
טל03/01/2009גם לפני המקרה זיקפת הבוקר שלי לא הייתה כל בוקר, היום יש לי זקפה אבל לא כל בוקר.כן אני יכול לומר שיש לי זיקפה. ודבר נוסף תוך כדי אוננות ראשונה מאז המקרה הרגשתי מתחת "לכובע" כמו איזה שהיא בליטה או גולה שלא הייתה לפני. מה דעתך על זה ? שאלה נוספת הורידו לי את התפרים אבל נשאר עדיין ממש מחת לחתך איזה שהוא תפר בודד האם למשוך אותו או פשוט לתת מספר ימים שהוא "יעלם"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר בפין
טל03/01/2009ושאלה נוספת האם לחזור להתאמן בחדר כושר, או להמתין עדיין מספר ימים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ד''ר נחום זילבר04/01/2009פעילות גופנית רצויה ובהדרגתיות לחזור לפעילות רגילה.
אל תיגע בתפרים. אם זה תפר שלא נספג - פנה לרופא המטפל. שאל אותו לגבי ה"כובע"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)