צריבה בקצה הפין, לאחר ניתוח שבר

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה בקצה הפין, לאחר ניתוח שבר
    טל
    01/01/2009

שלום דוקטור: פניתי אלייך כבר לפני כחודש והפעם יש לי שוב מספר דברים שמטרידים אותי. אני בן 34 לפני כחודש שברתי את הפין ולאחר הבחנה ע"י הרופאים נימצאו שני קרעים בחלק דורסלי של גופים מחולתיים שנתפרו. לאחר הניתוח הייתי בביקורת שבביקורת שהרופא טען שהפין מחלים יפה. בארבעה ימים האחרונים אני חש כמו דקירה בקצה הפין ממש מאיפה שיוצא השתן. רציתי לשאול אותך מספר שאלות: מה המשמעות של הצריבה?האם יכול להיות שנפגעתי בפוריות?האם אני צריך לראות שוב אורולוג? והאם יש בדיקות שאני צריך לעשות? אנא יעץ לי בבקשה איך אני ממשיך לפעול? בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טל

ד''ר נחום זילבר
    02/01/2009

צריבה אינה קשורה לפוריות אלא אולי מצב של דלקת מקומית שתחלוף.
    הרבה בשתיה ובצע בדיקת שתן.
    האם מתחילות להופיע זקפות בוקר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בפין

טל
    03/01/2009

גם לפני המקרה זיקפת הבוקר שלי לא הייתה כל בוקר, היום יש לי זקפה אבל לא כל בוקר.כן אני יכול לומר שיש לי זיקפה. ודבר נוסף תוך כדי אוננות ראשונה מאז המקרה הרגשתי מתחת "לכובע" כמו איזה שהיא בליטה או גולה שלא הייתה לפני. מה דעתך על זה ? שאלה נוספת הורידו לי את התפרים אבל נשאר עדיין ממש מחת לחתך איזה שהוא תפר בודד האם למשוך אותו או פשוט לתת מספר ימים שהוא "יעלם"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בפין

טל
    03/01/2009

ושאלה נוספת האם לחזור להתאמן בחדר כושר, או להמתין עדיין מספר ימים? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל

ד''ר נחום זילבר
    04/01/2009

פעילות גופנית רצויה ובהדרגתיות לחזור לפעילות רגילה.
    אל תיגע בתפרים. אם זה תפר שלא נספג - פנה לרופא המטפל. שאל אותו לגבי ה"כובע"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו