סכרת , זיקפה ושפיכה מוקדמת

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• סכרת , זיקפה ושפיכה מוקדמת
    לבנה
    03/01/2009

שלום רב, בעלי בן 38 , לפני כשנה התגלתה אצלו מחלת הסוכרת (סוג 1) מטופל באינסולין מסוג לנטוס ואפידרה. אנו דיי "סובלים" מקיום יחסי המין שלנו בגלל בעייה שהוא גומר מהר מאוד (ממש דקה ,2 מהחדירה) . האם הוא יכול ליטול ויאגרה ? אם כן איזה סוג ? מה המינון ? (אנו מתביישים לשאול את הרופא המטפל) . האם ויאגרה מעכבת שפיכה או גורמת לזיקפה גם אחרי השפיכה . אנו נואשים מאוד ונודה לך על עצתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת וזקפה

ד''ר נחום זילבר
    04/01/2009

א. אל תהיו "נואשים" אפשר לעזור ולטפל.
    ב. אין סיבה להתבייש מהרופא. פנו לרופא מומחה לטיפול בבעיות בתפקוד המיני ספרו לו על בעיותכם ואני בטוח שימליץ על הטיפול הטוב ביותר שמתאים לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי בכל זאת יש סוג של ויאגרה ומינו

שוב אני
    04/01/2009

ומינון שתאכל להמליץ לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• *תיקון

לבנה
    05/01/2009

התכוונתי "שתוכל " להמליץ לנו על ויאגרה ומינון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל

ד''ר נחום זילבר
    06/01/2009

לויאגרה מינונים שונים. לא ניתן להמליץ על טיפולים תרופתיים מדוייקים מבלי לבדוק את המטופל. פני לרופא המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו