מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודאגתאיה23/07/2007
שלום רב
לפני כחודש היתה לי אפיזודה בה ראיתי שהשתן היה וורוד אדמדמם. לאחר פעמיים שהשתן היה וורוד (באותו יום) רצתי למיון. במיון שמו לי קטטר ולקחו דגימה נקייה של שתן לבדיקה. השתן היה עם כמות מינימלית של דם והתוצאה נחשבה "תקינה". אני חייבת לציין שבאותו יום לא היו לי שום תופעות נלוות כמו חום או כאבים או צריבה. כמו כן לא נמצאה דלקת או בקטריה. נשלחתי הביתה למעקב רופא מטפל. אח"כ באותו שבוע עשיתי עוד פעמיים בדיקת שתן כשבאחת הפעמים היה מעט דם ובפעם השנייה התוצאה היתה תקינה. אמרו לי שככל הנראה היתה לי דלקת (כאמור לא התגלתה שום דלקת בתרבית!) ושאין לי מה לדאוג.
מאז יש לי תחושת אי נוחות בזמן מתן שתן, כאילו משהו לא נוח לי שם בפנים. אני מרגישה את זה בזמן שאני מתחילה לתת שתן ובזמן שאני מסיימת. בנוסף, יש לי מדי פעם באופן אקרעי לחלוטין מן דקירות קטנות בפנים. מה עלי לעשות? ללכת לרופא משפחה או אורולוג? האם ייתכן שיש לי גידול ממאיר? קראתי שגידול ממאיר גורם לדימום ללא כאבים בשתן, אני מודאגת מאד. אגב אני בת 42
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודאגת
ד''ר נחום זילבר26/07/2007אם ההפרעות והתחושות במערכת השתן התחתונה נמשכות פני לאורולוג בהקדם שיעשה ברור מתאים כולל US של מערכת השתן ויתכן ובהמשך יבצע ציסטוסקופיה (הסתכלות ישירה בתוך כיס השתן) לזיהוי הבעיה במידה והיא קיימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך. אמשיך בירור
איה26/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)