מודאגת

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    איה
    23/07/2007

שלום רב
    לפני כחודש היתה לי אפיזודה בה ראיתי שהשתן היה וורוד אדמדמם. לאחר פעמיים שהשתן היה וורוד (באותו יום) רצתי למיון. במיון שמו לי קטטר ולקחו דגימה נקייה של שתן לבדיקה. השתן היה עם כמות מינימלית של דם והתוצאה נחשבה "תקינה". אני חייבת לציין שבאותו יום לא היו לי שום תופעות נלוות כמו חום או כאבים או צריבה. כמו כן לא נמצאה דלקת או בקטריה. נשלחתי הביתה למעקב רופא מטפל. אח"כ באותו שבוע עשיתי עוד פעמיים בדיקת שתן כשבאחת הפעמים היה מעט דם ובפעם השנייה התוצאה היתה תקינה. אמרו לי שככל הנראה היתה לי דלקת (כאמור לא התגלתה שום דלקת בתרבית!) ושאין לי מה לדאוג.
    מאז יש לי תחושת אי נוחות בזמן מתן שתן, כאילו משהו לא נוח לי שם בפנים. אני מרגישה את זה בזמן שאני מתחילה לתת שתן ובזמן שאני מסיימת. בנוסף, יש לי מדי פעם באופן אקרעי לחלוטין מן דקירות קטנות בפנים. מה עלי לעשות? ללכת לרופא משפחה או אורולוג? האם ייתכן שיש לי גידול ממאיר? קראתי שגידול ממאיר גורם לדימום ללא כאבים בשתן, אני מודאגת מאד. אגב אני בת 42
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למודאגת

ד''ר נחום זילבר
    26/07/2007

אם ההפרעות והתחושות במערכת השתן התחתונה נמשכות פני לאורולוג בהקדם שיעשה ברור מתאים כולל US של מערכת השתן ויתכן ובהמשך יבצע ציסטוסקופיה (הסתכלות ישירה בתוך כיס השתן) לזיהוי הבעיה במידה והיא קיימת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך. אמשיך בירור

איה
    26/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו