מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלה- איזה טיפול מומלץ יותרנטלי א04/01/2009
שלום רב, בעלי נמצא מתאים לניתוח וריקוצלה. פנינו לזה עקב כך שלא הצלחנו להשיג הריון, בצבא אמרו לו משהו בעניין, הוא עשה בדיקת זרע ויצא כי המורפולוגיה שלו לא טובה ועקב כך, אחוז הזרעים התקינו הינו 1 בלבד. בעקבות זאת עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי את האתר של מרפאת גת גורן בו מפורסם הטיפול שהם עושים. מבירור מול המרפאה הוברר שהטיפול מאוד יקר ,אך אם הוא יעיל יותר יתכן ונלך על זה. יש לנו כבר תור לניתוח אך אנחנו מתלבטים. השאלה שלי היא האם הטיפול של גת גורן יעיל יותר או שההבדל היחיד הוא שהוא אינו כואב. שאלה נוספת: מהי תקופת ההחלמה מניתוח וריקוצלה. בעלי בעל עסק עצמאי (חנות) ללא עובדים שיכולים להחלחף אותו. כמה ימי הוא לא יוכל לתפקד בכלל? האם ההחלמה קשה? הכאבים נסבלים בתודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גת גורן
שלומי05/01/2009הי מיטל, אני עברתי את הצינתור לפני כחודש והוא אכן לא כואב מלבד מיחושים כאלה ואחרים פעם בכמה ימים. חזרתי לתפקוד מלא למחרת (מלבד פעילות ספורטיבית). מבדיקה שעשיתי אצל אורולוג מהקופה הוריקוצלה אכן נעלמה. לגבי זרע נדע רק עוד 3 חודשים. את מוזמנת לשאול אותי מה שבא לך. יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
דןר05/01/2009האם פעילות ספורטיבית נפגעת מזה ברמה התמידית או שאחרי זמן מה זה עובר ואתה כשיר כמו פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דור
שלומי05/01/2009חזרתי אחרי שבוע לפעילות הספורטיבית אליה הייתי רגיל והכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב
ד''ר נחום זילבר06/01/2009תודה למשתתפים העוזרים לי בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
ד''ר נחום זילבר06/01/2009יניב ענה לך תשובה נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר זילבר. אודה על תשובתך
נטלי א11/01/2009שלום, אני מאוד מודה לכל מי שהתנדב לעזור, אך אני זקוקה לעצתך המקצועית, ד"ר זילבר. איזה טיפול כדאי יותר לבצע? מה הסיכונים וכו' (פרטתי בשאלה הראשית). אודה מאוד לתשובה מפורטת. מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
ד''ר נחום זילבר11/01/2009ניתוח וריקוצלה הוא ניתוח שמטרתו "להעלים" וריקוצלה ולשפר את איכות הזרע. לאחר ניתוח קשירת וריקוצלה או צינטור של הוריד הספרמטי ישנה תקופת החלמה קצרה עד שבוע.
הטיפולים של ד"ר גת- ידידי- מתאימים לפי הקריטריונים שלו וזאת צריך לשאול אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר זילבר
נטלי א12/01/2009שלום רב, תודה רבה אני נורא מתנצלת על ההטרדות אבל העניין לא ברור לי מספיק עדיין. 1. במידה ובעלי מתאים לטיפול גת גורן, מה עדיף הטיפול או הניתוח? 2. מה הסיכון החמור ביותר בביצוע הניתוח, יתכן עקרות כתוצאה מהניתוח? או החמרת המצב? כאבים מתמשכים? 3. האם הצינתור כלול בסל הבריאות? אם לא, האם ישנו ביטוח בריאות שכולל טיפול מסוג זה? בתודה מראש מיטל
ד''ר נחום זילבר13/01/2009אני מקבל את ההתנצלויות על ההטרדות.
1. אם הוא מתאים לטיפול של ד"ר גת - בררי זאת אצלם כפי שכתבתי כבר.
2. ניתוח וריקוצלה מעלים אןתה ואינו יכול לגרום לעקרות כלשהי. אין החמרה ואין כאבים.
3. ניתוח וצינטור הם טיפולים סטנדרטיים ואין צורך בביטוח בריאות
4. אני מקווה שבזאת עניתי לכל שאלותיך. תודה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שלומי- כמה שאלות על שיטת גת גורן
נטלי א22/02/20091. מה שיכנע אותך ללכת על זה, הרי זה נורא יקר? 2. האם יש שיפור היום (או שזה עדיין מודם). 3. האם קבלת סבסוד/ החזר כלשהו מקופת חולים/ביטוח בריאות. אשמח לקבל כמה שיותר פרטים, קבעתע כבר תור לטיפול אך אני מאוד מתלבטת. המון תודה מראש מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי, חל שיפור מאז הטיפול של גת?
מירב03/04/2009היי שלומי,
עקבתי אחרי השיחות שלהם פה והיה מאוד מעניין
אני רואה שעברו שלושה חודשים מאז שכתבת שעברת את הטיפול
תוכל לספר אם יש שיפור מאז בנושא הזרע? אם מותר לשאול כמובן
זה ממש יעזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על שיטת גת גורן
דניאל25/06/2009מעוניינים לדעת על שיטת גת גורן. מה העלויות? איך ניתן לבצע זאת? פרטי או קופת חולים?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוג שהפכו להורים בזכות גת גורן
מיכל07/01/2009אני מכירה זוג שהבעל לא ייצר תאי זרע כמעט בכלל ואחר הצינטור הזה בשיטה הזאת הם הפכו להורים כבר לשני ילדים. לדעתי בעלה חזר לעבודה למחרת. מה שכן הוא אמר שהרגיש עקצוץ בתחילת הטיפול אבל זה עבר לו מיד אחר כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יעל
נטלי א12/01/2009כמה הם שילמו על הטיפול.? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
שלומי14/01/2009סילחי לי שאני ממשיך להתערב אך לדעתי הצנועה ידידתנו יעל באה פשוט לשווק את הצינתור של גת גורן. בתור מי שעבר אותו אני יודע להגיד שהניתוח עולה 29 א' ש"ח, הוא אינו מכוסה בביטוחים של קופות החולים (גם לא המשלימים). למיטב ידיעתי יש איזה חברת ביטוח שמכירה בטיפול. בימים אלו אני מנסה בכל זאת לקבל סיבסוד כלשהו מקופ"ח. אני רואה שאת מתלבטת רבות כפי שאני התלבטתי לפני מספר שבועות. אני יודע להגיד לך שקיבלתי מספר חוות דעת החל מרופאים שהמליצו על שיטת גת-גורן וטענו שהשיטה עדיפה על הניתוח דרך כאלה שלא המליצו ועד רופאים שכלל לא הכירו את השיטה. מניסיוני אתם לא תגיעו לשום החלטה ברורה ולכן חשוב שתלכו על משהו וזהו. אם תמתינו עוד שלושה חודשים אני אהיה הראשון שיגיד אם הצינתור יצליח או לא. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יניב ועוד שאלה
נטלי א28/01/2009המון תודה על התייחסותך, אני רואה שאתה מתמצא בעניין,אז אם אפשר עוד שאלה- אם עושים את הניתוח אצל מי כדאי להתנתח. ואשמח מאוד באם תוכל לשתף אותי האם קבלת סבסוד כלשהוא מקופ"ח. תודה מיטל
שלומי29/01/2009תהליך קבלת הסבסוד אינו פשוט ויקח זמן. אשתדל לעדכן. לגבי הניתוח קיבלתי 2 אופציות. הראשונה בהרדמה מלאה והשניה בהרדמה מקומית (חלק גוף תחתון) כל אחד בשיטתו (כפי שאת יודעת בסוף בחרתי לא בזה ולא בזה אלא בצינתור). מאחר והניתוח מבוצע במימון מלא של קופת החולים למיטב ידיעתי ביכולתך לבחור כל מנתח שתרצי בקופת החולים, פשוט תפנו לכמה אורולוגים מנתחים, תנסי לקבל המלצות וזהו. מעבר לזה אני לא יודע להמליץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב- תודה רבה
נטלי א30/01/2009תודה רבה על התשובה המהירה, איך מתחילים את הליך הסבסוד? יש טפסים לזה בקופ"ח?
ד''ר נחום זילבר01/02/2009ממליץ שתבקשי מיניב את מס' הטל' שלו ותוכלי ליצור איתו קשר ולברר איתו את כל שאלותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יניב,
מיכל27/02/2010אני ובעלי מאוד מתלבטים אם לבצע את במרפאת גת-גורן את הצנתור.
מאוד אשמח לדבר איתך ולהתייעץ.
תוכל לכתוב את המייל שלך כדי שאוכל ליצור איתך קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח?
דורון19/03/2016היי יניב רציתי לדעת אם הניתוח שעשית אכן הצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)