SHBG נמוך- זקפה חלשה?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• SHBG נמוך- זקפה חלשה?
    ג.מ
    06/01/2009

ד"ר זילבר שלום, בעקבות זקפה חלשה במשך תקופה ארוכה פניתי לאורלוגית ,אשר שלחה אותי לבצע בדיקות שונות , בין היתר בדיקות דם. החריגה היחידה אשר התגלתה בבדיקות הינה רמת SHBG נמוכה (21.4) ,כשהטווח הינו 180.00- 24.00.(בן 26) הרופאה (קופת חולים כללית) אמרה שאינה יודעת אפילו מה זה SHBG (ציטוט) והבדיקה הזאת נעשית ללא בקשתה. בירור מהיר שעשיתי באינטרנט ובפורם זה העלה כמה קשרים בין shbg לאימפוטנציה , האם כך הדבר? במידה וכן , מה עלי לעשות, או לאיזה רופא לפנות? בתודה מראש , ג.מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SHBG נמוך- זקפה חלשה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SHBG נמוך

ד''ר נחום זילבר
    06/01/2009

כשחלבון הנקרא גלובולין נושא הורמוני סקס הנו נמוך פרושו של דבר שהטסטסטרון מגיע ליעדו בקושי רב. פנה לאנדוקרינולוג או לאורולוג המטפל בזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• shbg נמוך - זקפה חלשה

ג.מ
    09/01/2009

ד"ר זילבר היקר. אני פונה אליך שוב , אחרי שהגעתי לרופא נוסף שלא שלא ידע מה זה SHBG ואחרי שציינתי בפניו שבאינטרנט יש הסברים רבים, הוא נאות לבדוק (לא אחרי שאמר לי שזה חוצפה). אחרי חצי דקת עיון הוא אמר לי שכשהSHBG נמוך , נקלטים פחות הורמוני טסטוסטרון ולכן יש לי יותר טסטוסטרון חופשי בדם. דבר שאמור להוביל לזקפה חזקה מהרגיל. האם כך הדבר? אני מודה מראש על האפשרות להתייעץ עם המומחים הגדולים ביותר בפורום זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמ

ד''ר נחום זילבר
    11/01/2009

כמו שכתבתי - פנה לאנדוקרינולוג בקופ"ח. אין צורך לבחון רופאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו