מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- SHBG נמוך- זקפה חלשה?ג.מ06/01/2009
ד"ר זילבר שלום, בעקבות זקפה חלשה במשך תקופה ארוכה פניתי לאורלוגית ,אשר שלחה אותי לבצע בדיקות שונות , בין היתר בדיקות דם. החריגה היחידה אשר התגלתה בבדיקות הינה רמת SHBG נמוכה (21.4) ,כשהטווח הינו 180.00- 24.00.(בן 26) הרופאה (קופת חולים כללית) אמרה שאינה יודעת אפילו מה זה SHBG (ציטוט) והבדיקה הזאת נעשית ללא בקשתה. בירור מהיר שעשיתי באינטרנט ובפורם זה העלה כמה קשרים בין shbg לאימפוטנציה , האם כך הדבר? במידה וכן , מה עלי לעשות, או לאיזה רופא לפנות? בתודה מראש , ג.מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SHBG נמוך
ד''ר נחום זילבר06/01/2009כשחלבון הנקרא גלובולין נושא הורמוני סקס הנו נמוך פרושו של דבר שהטסטסטרון מגיע ליעדו בקושי רב. פנה לאנדוקרינולוג או לאורולוג המטפל בזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהshbg נמוך - זקפה חלשה
ג.מ09/01/2009ד"ר זילבר היקר. אני פונה אליך שוב , אחרי שהגעתי לרופא נוסף שלא שלא ידע מה זה SHBG ואחרי שציינתי בפניו שבאינטרנט יש הסברים רבים, הוא נאות לבדוק (לא אחרי שאמר לי שזה חוצפה). אחרי חצי דקת עיון הוא אמר לי שכשהSHBG נמוך , נקלטים פחות הורמוני טסטוסטרון ולכן יש לי יותר טסטוסטרון חופשי בדם. דבר שאמור להוביל לזקפה חזקה מהרגיל. האם כך הדבר? אני מודה מראש על האפשרות להתייעץ עם המומחים הגדולים ביותר בפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמ
ד''ר נחום זילבר11/01/2009כמו שכתבתי - פנה לאנדוקרינולוג בקופ"ח. אין צורך לבחון רופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)