בעיות בהוצאת שתן וזרע

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בהוצאת שתן וזרע
    דידי
    24/07/2007

שלום

אני כיום בן 17, כשהייתי בן 12 היתה לי עצירה פתאומית של מתן שתן, עשו לי ניתוח להוצאת השתן דרך השלפוחית, לאחר זמן מחמת לחיצות על השלפוחית התחיל השתן לזרום שוב, ולכך שוחררתי, ללא טיפול מסויים,
    מאז זרימת השתן שלי אינה חזקה כ"כ, ולאחרונה התחיל לי בעיות קשות, יש לי ימים שיוצא לי ממש רק טיפות, ואני לוחץ חזק עד כדי כאב ראש וזיעה מרובה, וכן כאבים די חזקים באיבר בזמן השתנה זו, ויש ימים שיש לי זרם {חלש},
    הלכתי לאורולוג ושלח אותי לבדיקות אולטרה סאונד {כמה שתן נשאר} ופלואומטריה, בדיקה אחת כבר עשיתי, אלא שהמצב הזה מפריע לי מאד, והייתי רוצה לדעת מה זה, ואם עדיף ללכת לחדר מיון, ולקצר את זמן הסבל,
    תודה רבה מאד מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בהוצאת שתן וזרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בהוצאת שתן וזרע

ד''ר נחום זילבר
    26/07/2007

בחדר מיון לא תקצר תהליכים. עליך לבצע את הבדיקות שציינת וקרוב לוודאי לאחר מכן תוזמן לציסטוגרפיה בדיקת רנטגן לאורך השופכה ולתוך השלפוחית). נסה לזרז תהליכים על מנת שלא תגיע לעצירת שתן מוחלטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו