וריקוצלה קשה, דחוף!

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה קשה, דחוף!
    אדם
    11/01/2009

אני רוצה להציג כאן תוצאות בדיקת אשכים והייתי מעוניין שכבוד הד"ר יעיף את מבטו ויאמר לי לפי התוצאות האם יש חשש לפגיעה בפוריות ואיזה בדיקות וטיפולים אני צריך לעשות על פי התוצאות. שאלה נוספת: במידה וצריך טיפול האם ניתן לעשות זאת במקום פרטי ללא דיווח לתיק רפואי וללא רישומים? להלן התוצאות: הבדיקה: US אשכים שני האשכים הודגמו בגודל ובמרקם תקינים. מנח וציר אשכים תקינים. לא הודגמו תהליכים בתוך האשכים. הודגמה ציסטה בראש האפידידימיס הימני בגודל 13*17*22 מ"מ. לא הודגם נוזל מסביב לאשכים או בתעלה המפשעתית. הודגם וריקוצלה במידה קשה משמאל, עם הרחבה של הורידים עד ל4.5 מ"מ רוחבם, עם אי ספיקת מסתמי הורידים בבדיקת דופלר משמאל. ממתין לתשובה בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצלה קשה, דחוף!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין אני בן 24 אם זה חשוב

אדם
    11/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדם

ד''ר נחום זילבר
    11/01/2009

וריקוצלה קשה שכזה - רצוי לנתח ולעבור קשירת הוריד. במידה ולא תעבור ניתוח יתכנו בעיות פוריות בעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו