מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים באשך ודימום בשתןמודאג12/01/2009
לפני כשבועיים גיליתי בשתן דם ולאחר בדיקה התברר האכן יש דם בשתן אך אין סימנים לחיידקים. במקביל חליתי בוירוס ויראלי שכלל סינוסיטיס + חום וכאבי ראש שעדיין קיימים גם היום. לאחר 4 ימים התחלתי גם לסבול מרצון עז להשתין כל הזמן גם מיד אחרי השתנה. יום לאחר מכן ביצעתי אולטראסאונד כליות והכל תקין. רופא אורולוז נתן לי באותו היום "דיספטיל פורטה" הוא טען שיתכן שישנו חיידק שלא נתגלה בבדיקת השתן ןבו יש לטפל 10 ימים. לאחר מכן הוא ביקש שאעשה שוב בדיקת שתן. הצרה היא שלמרות שכבר 7 ימים שאני לוקח את הכדורים הרצון להשתין מתגבר ומציק מאוד, לעומת זאת למראית עין אין דם בשתן בכלל. בנוסף, לפני כשבוע היה לי למשך יממה כאב עמום קל מאוד מעל אשך שמאל, כאב זה חזר לי הבוקר וזה כואב קצת יותר עכשיו. 2 ההחמרות במצב שלי (התחלת הרצון להשתין כל הזמן + הכאב באשכים) הגיעו כמה שעות לאחר קיום מגע מיני חלקי והגעה לפורקן מצידי - האם זה קשור? האם זה הטיפול הנכון? מה ניתן לעשות עם הרצון להשתין והאם זה מלמד על בעיה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג
ד''ר נחום זילבר13/01/2009כפי הנראה יש לך דלקת בשתן הגורמת לך להרגשת התכיפות במתן השתן.
אם הכאב באשך אינו חולף, פנה לבדיקת רופא בשנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)