מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוסטטיטיסאביעד15/01/2009
שלום אני בן 30, בדר"כ בריא וגם דר"כ חרמן מאוד.. בעקבות ירידה חמורה בתפקוד המיני בחצי השנה האחרונה הגעתי לרופא משפחה ואובחנתי בפרוסטטיטיס, הדיאגנוזה אושרה בנוסף ע"י אורולוג שביצע גם בדיקה רקטלית בנוסף לאולטראסאונד בטן תחתונה (שהדגים ערמונית גבולית) ובדיקת דם (שהראתה PSA קרוב ל-1), טסטוסטרון תקין. הטיפול שניתן לי ע"י האורולוג הוא אנטיביוטיקה דיספטיל/רספרים פורטה פעמיים ביום למשך חודשיים. יש לציין: 1. שבעבר סבלתי מוריקוצלה חמורה, ועברתי ניתוח תיקון לפני 8 שנים.. לא כל הדליות נספגו ועדיין אני חש אי-נוחות באשך שמאל בעת ישיבה. האורולוג שלל חזרה של הוריקוצלה למרות שזה מציק לי. 2. אין בעיות או כאבים במתן שתן. רציתי לדעת: 1. האם אכן יש קשר ישיר לתפקוד מיני נמוך המתבטא בחוסר חשק כללי, ליבידו נמוך, עייפות ודכאון, חוסר חרמנות, זקפה לא מלאה או קצרה מאוד, קושי לשמור על זקפה לאורך זמן, שפיכה מעוכבת וחלשה לפרוסטיטיס? מחומר שקראתי דווקא רוב התסמינים הם דווקא במתן שתן ושם אין לי בעיה, תודה לאל. 2. האם יש דרך לטיפול (הבנתי שיש זריקה) מהירה ויעילה יותר לבעיה? האם זה מומלץ? אני סובל מלקיחת אנטיביוטיקה לאורך זמן ובגלל אורך חיים שאני מנהל קשה לי להתמיד ולדייק בשעות הלקיחה, מה גם שטיפול של שבועיים שנתן לי רופא המשפחה, לפני האורולוג לא הראו שום שיפור.. 3. האם מותר לי לקיים יחסים בלתי מוגנים עם החברה בינתיים או שאנחנו עלולים להמשיך להדביק אחד את השני במעגל ולא לגמור עם הבעיה למרות האנטיביוטיקה או שאין בעיה כזו? יש לציין שחברתי לקחה 10 ימים אנטיביוטיקה לפני המחזור האחרון שלה.. 4. אני לא ממש רוצה אבל האם כדאי להעזר בויאגרות למיניהן או עדיף שלא? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר20/01/2009פרוסטטיטס בגברים צעירים גורמת לבעיות שתארת בתפקוד המיני, ההפרעות בשתן פחותות.
אכן, אתה צודק, במגביל לטיפול האענטיביוטי ניתן לטפל בתפקוד המיני שנחלש ואתה אינך יכול להדביק את בת הזוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שאלתי..
אביעד21/01/2009דבר ראשון תודה על תגובתך שנית: לא התייחסת לטיפול הישיר - זריקה? האם מומלץ? מה אני צריך לבקש מהרופא? מה המשמעויות של טיפול מסוג זה לעומת חודשיים נטילת אנטיביוטיקה במינון גבוה? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר23/01/2009זריקה לפרוסטאטיטיס? לא מכיר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)