מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליקוציטים בשתן זמן ארוך - מתוסכלאנוני21/01/2009
שלום, לפני חודשיים שלושה הופיעו לי ליקוציטים בשתן, מאז עברתי מספר בדיקות: דם, שתן, תרבית זרע, זיהומיות (צהבות וכו), מין (כלימידיה זיבה וכו) וכו'. כל התרביות שליליות והכל בגדר הנורמה חוץ מליקוציטים בשתן שהיו מעל 500 במספר תרביות שתן שערכתי. עד עתה קיבלתי דוקסילין ל10 ימים (לא עזר) ושבועיים אחרי הפסקת הדוקסילין קיבלתי למשך שבועיים אופלודקס (עזר קצת). כעת אחרי האופלודקס המצב עדיין לא טוב - יש צריבות במתן שתן. יש לציין (בזהירות כי אני לא בטוח) שאני מרגיש כאילו יש לי הפרשה או מעט שתן שנשאר כאילו קרוב לקצה איבר המין אבל אין שום דבר שנראה בעין וגם אורולוג ורופא עור ומין לא ראו סימנים. שאלותי הן: 1. מה ניתן לעשות עכשיו? 2. האם נשארו אנטיביוטיקות לנסות? כאלה שיכולות להתאים לסימפטומים אך לא נוסו? 3. האם יכול להיות שחיידק נחלש מאנטיביוטיקה אבל לא מחוסל? (נראה לי שהאופלודקס החליש את התופעה קצת אך בוודאי לא חיסל אותה) 4. האם יש לבחון כוונים אחרים מאשר חיידקים\וירוסים? אני מתחיל להילחץ - כל עזרה תעזור. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחפת
ד''ר נחום זילבר23/01/2009יש לשלול לאור סיפורך, מחלת שחפת בדרכי השתן. פנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)