ליקוציטים בשתן זמן ארוך - מתוסכל

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ליקוציטים בשתן זמן ארוך - מתוסכל
    אנוני
    21/01/2009

שלום, לפני חודשיים שלושה הופיעו לי ליקוציטים בשתן, מאז עברתי מספר בדיקות: דם, שתן, תרבית זרע, זיהומיות (צהבות וכו), מין (כלימידיה זיבה וכו) וכו'. כל התרביות שליליות והכל בגדר הנורמה חוץ מליקוציטים בשתן שהיו מעל 500 במספר תרביות שתן שערכתי. עד עתה קיבלתי דוקסילין ל10 ימים (לא עזר) ושבועיים אחרי הפסקת הדוקסילין קיבלתי למשך שבועיים אופלודקס (עזר קצת). כעת אחרי האופלודקס המצב עדיין לא טוב - יש צריבות במתן שתן. יש לציין (בזהירות כי אני לא בטוח) שאני מרגיש כאילו יש לי הפרשה או מעט שתן שנשאר כאילו קרוב לקצה איבר המין אבל אין שום דבר שנראה בעין וגם אורולוג ורופא עור ומין לא ראו סימנים. שאלותי הן: 1. מה ניתן לעשות עכשיו? 2. האם נשארו אנטיביוטיקות לנסות? כאלה שיכולות להתאים לסימפטומים אך לא נוסו? 3. האם יכול להיות שחיידק נחלש מאנטיביוטיקה אבל לא מחוסל? (נראה לי שהאופלודקס החליש את התופעה קצת אך בוודאי לא חיסל אותה) 4. האם יש לבחון כוונים אחרים מאשר חיידקים\וירוסים? אני מתחיל להילחץ - כל עזרה תעזור. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחפת

ד''ר נחום זילבר
    23/01/2009

יש לשלול לאור סיפורך, מחלת שחפת בדרכי השתן. פנה לאורולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו