דלקות בדרכי השתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקות בדרכי השתן
    יעל
    22/01/2009

שלום, אני סובלת מדלקות חוזרות שמלוות בכאבי בטן תחתונה בנוסף לתכיפות במתן שתן. האם ישנו טיפול מומלץ יותר, ספציפית לאור תוצאות בדיקה, כל פעם אני מקבלת טיפול תרופתי של מקרונדנטין והדלקת שוב חוזרת.במספר מקומות ראיתי שמומלץ לקחת פרוביוטיקה או קפסולות של חמוציות על מנת למנוע את הדלקות האם זה יכול לעזור ? תודה יעל NORM GLUCOSE - U STRIP NEG BILIRUBIN- U STRIP NEG KETONES- U STRIP NEG PROTEIN- U STRIP dc/L POS NITRITE- U STRIP U/L 500 LEUCOCYTES - U STRIP U/L 25 ERYTHROCYTES-U STRIP mg /dL NORM UROBILINOGEN-U STRIP SPECIFIC GRAV-U STRI 1.014 (ערכי נורמה: 1.035- 1.001) PH- U STRIP 5.0 .(ערכי נורמה: 7.7- 4.7)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות בדרכי השתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל

ד''ר נחום זילבר
    23/01/2009

לפי התשובה ששלחת, ישנו כעת, זיהום בדרכי השתן. אין טעם לקחת את התוספים שכתבת.
    מהי התוצאה של תרבית השתן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

יעל
    26/01/2009

תוצאות התרבית תרבית חיובית Urine dipsl culture 100.000 C.F.U \ ml First isolate NEG ESBL tests (varia) Escherichia coli <=8 S Amoxicillin/Clavul A Escherichia coli >=32 R Ampicillin Escherichia coli 16 I Cephalothin Escherichia coli <=0.5 S Ciprofloxacin Escherichia coli <=4 S Cefuroxime Escherichia coli <=8 S Ceftriaxone Escherichia coli <=0.5 S Gentamicin Escherichia coli <=4 S Imipenem Escherichia coli <=1 S Levofloxacin Escherichia coli <=16 S Nalidixic acid Escherichia coli <=32 S Nitrofurantoin Escherichia coli <=8 S Piperacill/tazobact Escherichia coli <=10 S Sulfamethoxa/Trimeth Escherichia coli 2 S Tetracycline Escherichia coli <=0.5 S Tobramycin Escherichia coli תודה אני אשמח אם תוכל להגיד לי האם מקרונדנטין הוא הטיפול הנכון לחיידק זה , משום מה כל פעם נותנים לי את הכדור הנ"ל והדלקת חוזרת. תודה יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ד''ר נחום זילבר
    27/01/2009

הייתי ממליץ בשלב זה שתייה מרובה עם אנטיביוטיקה ציפרוגיסט ל- 5 ימים. ולאחר מכן כדור אחד כל לילה או של נגרם (אם תמצאי) או מקרודנטין.
    דרך אגב, האם עשו בירור לגבי זיהום המתמשך בדרכי השתן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו