בתשובה לשאלתך אכן עשיתי us

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בתשובה לשאלתך אכן עשיתי us
    משה
    24/01/2009

שלום ד''ר לפני כמה ימים שאלתי אותך על קשר בין וריקוצלה לאיפוטנציה אמרתה לי שאין קשר (אני בן 22 ליפני כשבועיים החלו לי כאבים חזקים באשך השמאלי ובבטן תחתונה מאז הכאבים באים והולכים וכבר לא כול כך חזקים אבל מאז חלה אצלי ירידה חדה מאוד בצורה מיידת בחשק המיני אני אדם בעל בטחון עצמי וניסיון מיני לא קטן לכן אני סבור שהבעיה לא פסיכולוגית )בתשובה לשאלתך עשיתי us ומהבדיקה שללו וריקוצלה ואמרו שיש לי צ'יסתה באשך חוסר החשק לא נעלם וזה מפחיד אותי נורא בבקשה אני מאוד אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתשובה לשאלתך אכן עשיתי us

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לי להבהיר

משה
    24/01/2009

חשוב להבהיר מאז שהכאבים החלו גם שאני לבד אין לי חשק זאת אומרת אני לא מגיע לזקפה גם שאני מנסה לאונן וגם זקפת הבוקר נעלמה!! מה שמחזק אצלי את התחושה שהבעיה לא פסיכולוגית בחודשיים האחרונים שליפני הכאבים הייתי מבצע יחסי מין וגם מאונן בתדירות גבוהה מכפי שהייתי רגיל , בין 3-5 ביום חוץ מיזה תמיד הייתי אדם מאוד מיני אם חשק גבוה מהממוצע היה לי קשה מאוד להעביר יום בלי סיפוק מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

ד''ר נחום זילבר
    27/01/2009

אם אין וריקוצלה ב US בלתי אפשרי שיש לו קשר לבעיות שציינת.
    לפי התיאור שכתבת הייתי ממליץ שתעשה בדיקות הורמונאליות בדם ותפנה לאנדוקרינולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו