מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאפי29/01/2009
שלום, אני בן 17 כל החיים שלי נמשכתי לבנות ואהבתי הרבה בנות. לפני כמה זמן נמשכתי (לא התאהבתי) ל3 בנים. אני לא רוצה להיות הומו ומאז נכנסתי לחרדה. אני ממש מפחד. יש לי לפעמים דיגדוגים מוזרים בפי הטבעת. לא נעים לי לדבר על זה אבל רציתי לבדוק אם אני הומו וראיתי סרטים של הומואים ולא עמד לי ובסרטים רגילים עמד לי.אני מפחד מלהיות הומו ואני לא רוצה להיות הומו. יש לי כמה שאלות 1.למה יש לי דיגדוגים בפי הטבעת? (יכול להיות שאני הופך להומו?, להומואים יש דיגדוגים בפי הטבעת?) 2.אם משהו חודר לפי הטבעת, האם איבר המין אמור לעמוד (אצל סטרייט)? 3.איך אני יכול לדעת אם אני הומו או לא? אני מצטער שהשאלות מגעילות. אני ממש לחוץ בבקשה תענה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר03/02/2009הומו מרגיש תחושה של משיכה מינית, תשוקה ואהבה לבן זוג זה או אחר. הוא מרגיש שאינו נמשך לבנות ואין לו תחושה של זקפה או זקפה כאשר הוא מתחבק מפנטז או חושב על בנות.
דגדוגים והזקפה ששאלת עליה אינם קשורים לעיניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)